FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Fanii roș-albaștrilor se alătură lui Talpan » Decizia de ultimă oră a suporterilor Stelei

Articol de - Publicat luni, 09 iulie 2018 14:53

CSA Steaua va afla marți decizia FRF în cazul contestației dreptului de joc al celor cinci jucători de la Academia Rapid care au evoluat în play-off contra roș-albaștrilor.

GSP a aflat că Florin Talpan va fi susținut la FRF de mai multe zeci de suporteri steliști, mulți venind și din afara Bucureștiului. Ora la care aceștia se vor întâlni în fața sediului FRF este 12:00.

Fanii roș-albaștrilor au fost prezenți și în fața sediului AMFB când Asociația Municipală a respins apelul lui Florin Talpan în aceeași speță și l-a trimis către judecare la Federația Română de Fotbal.

"E adevărat că vom merge mai mulți suporteri la FRF. Nu vom fi foarte mulți pentru că marți la ora 12 majoritatea dintre noi muncesc. Sperăm să se facă dreptate. Dacă nu se va lua o decizie favorabilă, noi vom continua să susținem echipa și în Liga a 4-a", a declarat unul dintre fanii roș-albaștrilor care va fi mâine în fața sediului FRF.

Florin Talpan a contestat dreptul de joc a cinci fotbaliști profesioniști de la Academia Rapid înaintea meciului direct din play-off pierdut de CSA Steaua, scor 0-2: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
martinpen
martinpen  •  10 Iulie 2018, 11:30

A aparut decizia, de ce nu spuneti nimic ?

manutd.steaua
manutd.steaua  •  09 Iulie 2018, 20:40

Maine,toti suporterii echipei unitatii militare,sa fie prezenti la FRF in pozitia de cersit,asa cum cerseati de la cioban!La cat mnai multi ani in liga 4 si de ce nu si 5!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  09 Iulie 2018, 16:39

Hai cutu cutu ... ce de latrai are Talpan :)) asa au fost si cu academia rapidului ... erau la munca :))) acum apare Catalyn cu 'Y'(ca Gyovany cu Y ) si cei 2 tovarasi ai lui .. care se lupta cu morile de vant ..ca ei sunt salvatorii 'aia care vad' bla bla .... Asta faceti cand va intalniti pe stadion ? mancati seminte si aberati ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează