FOTBAL  »  LIGA 4  »  GHENCEA

Fanii Stelei au ales adversara pentru inaugurarea arenei din Ghencea: „E asociată cu imaginea tinerilor”

Steaua ar putea juca cu OFK Beograd la inaugurarea stadionului din Ghencea +12   FOTO
Steaua ar putea juca cu OFK Beograd la inaugurarea stadionului din Ghencea

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 20:52 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 23:07

Arena din Ghencea se apropie de inaugurare, iar fanii vin cu o propunere inedită de adversar pentru CSA Steaua: OFK Belgrad.

Luna august va aduce montarea gazonului pe noua arenă din Ghencea. De acolo până la primul meci jucat nu mai e mult, așa că oamenii din conducerea CSA trebuie să pregătească evenimentul. Antrenorul Daniel Oprița le-a oferit o sugestie, ca oponentul să nu fie unul de un nivel mult superior, pentru ca sărbătoarea să nu se transforme într-un dezastru. Fanii din „Asociația Steliștilor 1947” au propus o echipă de Liga 3 din Serbia, OFK Belgrad.

Ce au propus fanii steliști

OFK Belgrad, ca și Steaua, este pregătită de un fost jucător al ei, nord-macedoneanul Stevica Kuzmanovski. OFK Belgrad a eliminat din Cupa Serbiei, recent, o echipă de prima ligă, Rad. OFK Belgrad este o echipă asociată cu imaginea tinerilor, făcând parte și dintr-o organizație de tineret recunoscută la nivel național în Serbia
- Comunicat AS47

Mai mult, în 1974, arena originală din Ghencea a fost inaugurată tot în compania echipei sârbe, scor 2-2.

Ce-ar fi ca tocmai OFK Beograd să fie adversarul invitat pentru meciul de deschidere în noua Ghencea? În condițiile în...

Posted by AS47 on Saturday, 27 June 2020

7 tiluriare în palmares OFK Belgrad

VIDEO / Se lucrează în trei ture la stadionul Ghencea, inaugurarea e programată pentru toamna acestui an

FOTO / Imaginile de la arenele din București

+8 FOTO

Citește și alte știri despre stadionul Ghencea:

MApN nu se opune, dar CSA decide » Cum va putea fi blocată FCSB să evolueze pe stadionul Ghencea

EXCLUSIV Schimbare RADICALĂ pentru Stadionul Steaua! + Ce se întâmplă sub Peluza Sud

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
336378437189884
Malus Dacus  •  27 Iunie 2020, 22:53

Or fi ei jos, dar măcar au demnitate ăștia de țin cu steaua. Acolo e marca, aia e echipa. Cupa Campionilor Europeni a câștigat-o Steaua București, nu Fbsc crucea cavalerului luminii Țânțaru, cioben din Ilfov.

ticbis
ticbis  •  28 Iunie 2020, 00:32
Postat de mario78a pe 27 Iunie 2020, 22:56

Toată lumea știe cine e adevarata Steaua mai puțin tu ! Sau nici pt tine nu contează ce zice justiția!!!

Despre care "justitie" vorbesti? Aia care lasa liberi pe strazi talharii, violatorii, pedofilii, hotii, criminalii, borfasii, clanurile interlope? Aia care-si da singura pensii nesimtite de 15 mii de euro pe luna??? Altfel, vezi ca si Lacatus TOT Steaua ii zice, cu toata "justitia" ta cu tot! Cand o sa scapam de ciuma rosie, atunci vom putea sa vorbim si de justitie... pana atunci, n-are niciun rost... Astazi insa, TOATA lumea stie care este Steaua, inclusiv Lacatus!!! Daca nu ma crezi, ia d-aici: https://www.digisport.ro/fotbal/cupa-romaniei/moment-istoric-marius-lacatus-a-confundat-stelele-in-direct-la-tv-cu-toti-fotbalistii-apti-steaua-avea-alt-stil-de-joc-860985

kenthehero
kenthehero  •  28 Iunie 2020, 00:16

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. in afara de Steaua din liga 1 nimeni nu o sa joace acolo dintre echipele din liga 1.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează