FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA 4

Florin Gardoș a revenit pe teren la un an de la anunțul retragerii! Fostul internațional a jucat 70 de minute și se bate la promovare

Florin Gardoș a câștigat două titluri cu FCSB
Florin Gardoș a câștigat două titluri cu FCSB

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 14:48 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 14:48

Florin Gardoș (34 de ani) a renunțat la fotbal în urmă cu un an, „forțat” cumva și de problemele financiare pe care Academica Clinceni le avea la acea vreme. Fostul internațional român anunțase că nu mai are motivație și că se va concentra pe propriile afaceri.

Fostul fundaș central a mai apărut pe teren în ultimul an în câteva meciuri demonstrative și caritabile, iar recent a decis să semneze cu Sparta Râmnicu Vâlcea, formație care ocupă primul loc în Liga a 4-a și dorește să facă pasul spre al treilea eșalon. 

Dublul campion cu FCSB a debutat ieri pentru olteni, într-o victorie cu 3-1 împotriva celor de la Minerul Berbești. Nu doar că a avut o evoluție apreciată, însă Gardoș a rezistat pe teren circa 70 de minute. Cu cele 3 puncte de ieri, Sparta are două puncte peste rivala SCM Râmnicu Vâlcea și 4 peste FC Păușești.

Gardoș a acceptat propunerea de a veni la Sparta la îndemnul lui Mihai Lungan, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, fost coleg la Concordia Chiajna. Cei doi sunt chiar și parteneri de afaceri, având un bloc în Vâlcea, cu 18 apartamente.

Gardoș are 14 meciuri în națională și 5 trofee

Gardoș a evoluat în 14 rânduri pentru echipa națională, însă 9 prezențe au fost în partide amicale. A debutat în februarie 2011, la doar 22 de ani, pe când selecționer era Răzvan Lucescu. A strâns în carieră 5 trofee, 4 dintre ele la FCSB. A fost în două rânduri campion, mai are alte două Cupe, una cu Universitatea Craiova, plus o Supercupă.

Citește și:

Leo Strizu, ironizat la CSA Steaua - FCSB, în Liga de Tineret » Fanii au behăit și l-au luat peste picior pe fostul antrenor de la FCSB

https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/ion-tiriac-a-urlat-la-un-angajat-692263.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close