FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // FOTO Florin Talpan, derapaj după victoria obținută de CSA Steaua: a trimis jurnaliștilor mesaje obscene anti-Gigi Becali

Florin Talpan +2   FOTO
Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 18:13

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, cunoscut pentru accesele sale de exuberanță manifestate de-a lungul timpului, a fost protagonistul unui derapaj astăzi. 

Fericit peste măsură pentru victoria reușită în Instanță în fața lui Gigi Becali, decizie care a adus palmaresul din 1947 până în 2003 în curtea CSA Steaua, Talpan a trimis un mesaj cu obscenități la adresa lui Gigi Becali mai multor persoane din agendă, inclusiv unor jurnaliști!

Mesajul trimis conținea un schelet, alături de mesajul: „Suporter FC FCSB, așteptând ca Becali să câștige un proces contra lui Talpan”, dar și hashtag-ul obscen: #talpanîidăclanțălacioban.

florin talpan +3 FOTO

Gigi Becali, 61 de ani, patronul FCSB, a suferit vineri o înfrângere dură: Instanța a decis că CSA Steaua deține palmaresul echipei de fotbal de la înființare, în 1947, până în 2003. Detalii pe larg, AICI!

Drept la replică Florin Talpan

"Avand in vedere situatia de fapt relatata in mod eronat de «amicul» meu de la GSP.ro (nu ii dezvalui numele daca el nu este in stare sa isi asume acest «grandios articol», de care presupun ca ii este rusine, altfel s-ar fi semnat pe el) sunt obligat sa va relatez urmatoarele : intre prieteni fiind la o sueta, am primit aceasta fotografie, iar lor li s-a parut hilara, solicitand-o pe wats up. Nu cred ca suntem singurii care trimitem aiureli pe facebook sau telefon. De altfel poza este veche si «rodata»!

Din greseala, i-am trimis-o acestui individ pe care de altfel l-am si sunat sa ii spun ca este o greseala! Minte cu nerusinare ca a fost transmisa presei, suporterilor etc! Daca ar avea putin bun simt si respect fata de el insusi ar recunoaste ca acestea sunt faptele! Dar este un om de nimic ca si articolul pe care nu il semneaza! Sa preiei o fotografie si sa minti in halul asta doar sa fii citit, este o rusine!

In privinta suporterilor FCSB pot sa afirm doar urmatoarele: forbalul este unul dintre jocurile cele mai fascinante si mai emotionante din lume! Tocmai de aceea, avem cu totii dreptul si putinta de a tine cu orice echipa de fotbal iubim! Ce pot sa spun? Rusine, anonim care nu iti asumi faptele si minciunile!

Vezi și: 6 explicații ale celui mai mare scandal din fotbalul românesc: cum a crezut Gigi Becali că e patronul Stelei

Ilie Dumitrescu, tranșant după decizia în cazul palmaresului Stelei: „Aici e forța proiectului! Dacă se întâmplă asta, vin Pițurcă și Tudorel Stoica”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (221)
511110169080791
George Burcasimi  •  07 Iulie 2019, 17:32

P.S.Recitind articolul mi-am dat seama ce *** este acest individ , care reprezinta armata romana .Pentru aceasta jignire adusa celui mai numéros grup de sustinere ,à unei echipe de fotbal ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

511110169080791
George Burcasimi  •  07 Iulie 2019, 17:25

Talpan este un trepadusi in fotbal ,la fel cei ,din justitie ,care au judecat aceste spete. Daca nu era ciobanul ,cel atat de hulit,Steaua era in situatia Rapidului ,fiindca armata nu avea bani sa bage in fotbal ! As vrea sa stiu cum au judecat acei judecatori ,acele procese ,cand stiu ca Armata nu are voie sa aiba echipa de fotbal profesionist .Eu cred ,ca nu fotbalul sau Steaua au fost judecati ,ci personajul Gigi Becali .Sa reflectam la vorbele fostului fotbalist Nicolici : daca se intampla acest lucru in Serbia ,Belgradul era in flacari .Si cred ,ca am spus totul !Pe romani ,toata lumea ii calca in picioare !

2460148164008435
Gabriel Dumitra  •  07 Iulie 2019, 16:13

Atunci pe contractele de închiriere a bazei sportive de Becali era semnătura lui Talpan atunci recunoștea FC Steaua să vina DNA să-l ia să ne spună și nouă cine este în spatele lui

Vezi toate comentariile (221)
Comentează