FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Florin Talpan, război cu Gabriela Firea! Juristul CSA vrea de la Primărie fostul magazin al Stelei

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 16:26

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, vrea să recupereze fostul magazin al „roș-albaștrilor” de pe strada Brezoianu și amenință Primăria Capitalei cu Tribunalul dacă nu va putea închiria spațiul.

Talpan a fost vineri la Primăria Capitalei, unde a depus o solicitare pentru reatribuirea spațiului situat pe strada Brezoianu nr. 15, în apropierea parcului Cișmigiu. Talpan a dorit să poarte o discuție și cu Gabriela Firea, însă aceasta n-a fost de găsit la Primărie, fiind pe teren. 

Spațiul pe care colonelul de justiție dorește să-l recapete este unul dintre primele magazine pe care Steaua le-a folosit pentru a-și vinde produsele cu propriile însemne. Dorința lui Talpan e să recâștige locația după care să redeschidă magazinul Stelei.

Magazinul a fost deschis în 1993, iar în 2003 l-a preluat o societate privată, după care a devenit sediu pentru partidul Forța Civică. În 2007, Tribunalul București a decis evacuarea respectivei firme și reatribuirea spațiului către CSA, însă Primăria Capitalei a refuzat, iar în acel loc a apărut partidul Forța Civică. 

Clubul de fotbal Steaua București nu are în prezent un magazin oficial, ci doar un parteneriat prin care își vinde produsele online.

Citește și:

EXCLUSIV Suporterii CSA Steaua, mințiți din nou! Bixi Mocanu: „Daniel Oprița nu e antrenorul echipei în acte” + Reacția tehnicianului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (19)
nealiniatul
nealiniatul  •  29 Septembrie 2019, 08:51

Rog GSP sa ne mai scuteasca de poza maimutoiului asta de Talpan, "eroul " Armatei Romane. ***, si Armata ca i-a dat o uniforma cu cascheta fara creier. Ca el saracul nu prea are creier.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  28 Septembrie 2019, 22:36
Postat de Teodor Roman pe 28 Septembrie 2019, 20:13

Omul asta in loc sa și întemeieze o familie cauta cu înverșunare o nouă oportunitate sa dea pe cineva in judecată . Oare o lua pe bune testul psihologic care se da anual in armată?!

Gigist mai grețos ca stăpânu

catalynn
catalynn  •  28 Septembrie 2019, 21:45
Postat de clod1971 pe 28 Septembrie 2019, 21:12

Ai gasit bugetarul model...la echipa de fotbal bugetara.

90% (și sunt amabil!) dintre echipele afiliate la FRF sunt finantate și din bani publici. Oricum, sugerezi ca Talpan nu ar trebui sa își facă meseria?! Sau te deranjează ca și-o face prea bine?! :-))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează