FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA 1-1

FOTO Ce reprezenta, de fapt, coregrafia Peluzei Sud de la meciul cu Rapid: "Nu a fost cu trimitere la fostul deținut"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 17:54

Peluza Sud a Stelei a explicat pe contul ei oficial de Facebook ce a reprezentat coregrafia de la derby-ul Ligii a 4-a cu Academia Rapid, scor 1-1.

Deși pagina de Facebook Steaua Liberă, o pagină a fanilor Stelei, a scris că cel care apărea în coregrafia roș-albaștrilor era Gigi Becali, acum Peluza Sud a emis un comunicat în care a explicat ce a reprezentat coregrafia.

"Aţi avut în faţă un condamnat ce reprezenta Peluza SUD/Steaua Bucureşti, condamnat ce refuză să cedeze în ciuda greutăţilor pe care le întâmpina (vezi scaunul electric care prezenţa doar un element în întreagă poveste, element folosit pentru a pune în valoare show-ul de lumina din spatele pânzei).

Personajul nostru vă spune că a trecut prin multe şi că indiferent de ceea ce se întâmplă şi de câte dificultăţi va întâmpina, el nu va ceda şi va rămâne acolo unde îi este locul: în peluză, dacă ne referim la ultraşii Stelei sau în istorie, dacă vorbim de clubul sportiv Steaua Bucureşti. Cum de altfel s-a şi întâmplat, nu-i aşa domnilor?

Această coregrafie nu a fost una cu trimitere directă la fostul deţinut. Coregrafia din Giuleşti a beneficiat, de asemenea, de un mesaj care trebuia să explice exact ce anume este ilustrat pe pânză. Mesajul "CONDAMNAŢI LA CONTINUITATE", venea că o completare a ceea ce a fost deja afişat în sectorul ocupat de noi. Acest mesaj nu a intrat în stadion alături de multe alte mesaje semnate de grupurile active din Peluza Sud", a fost comunicatul Peluzei SUD.

clipboard01
Captură de pe Facebook-ul Steaua Liberă

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (61)
booboolina
booboolina  •  17 Octombrie 2017, 10:44

Ce ma amuza asta cu "Cel care i-a facut rau Stelei si din cauza caruia suntem acum in liga a IV-a". Pai daca n u era branzaru' asta numele Steaua nu mai exista deloc. Armata nu a avut atatia ani echipa de fotbal si nu a interesat-o. Si-a adus aminte de fotbal doar in momentul in care a vazut ca Jijinio scoate bani si nu vrea sa le mai plateasca chiria aia enorma pe un stadion pe care tot el l-a renovat.

1625680994119976
Florian Eugen  •  17 Octombrie 2017, 09:56

Va întreb pe toti care susține echipa csa steaua emblema aia care apare pe echipamentul vostru nu va aparține dacă va Uitati bine emblema care va cuvine e cu mult în urma clubul sportiv al armatei nu avea emblema aia, emblema aia aparține echipei care joacă în liga 1 cu 2 stele mici și una mare pe mijlocul emblemei, eu iubesc echipa asta care e în liga 1 pana la urma se va rezolva și problema asta cu palmaresul și sigla v-a reveni la echipa fcsb(fc steaua bucuresti) ca alt fel nu se poate, și echipa armatei nu va supraviețui în liga 1 niciodată osa va convingeti singuri de treaba asta, dacă cele 2 goluri au hotărât să nu mai incurajeze echipa e problema lor patronul nu are nicio vina în treaba asta bine inteles și el are partea lui de vina fără să neg anumite chestii asa ca așteptăm să vedem ce va urma pana la urma,bafta băieți în continuare.

robotzel
robotzel  •  17 Octombrie 2017, 09:46

lasa ca o mare parte dintre ultrasi sunt pe la politie cu declaratii pentru cat de violentii sunt. daca legea s-ar aplica pentru fiecare dintre ei ar avea dosar penal pentru fiecare injuratura si atunci i-as intreba cum isi pot asocia imaginea cu cei din peluza. niste dezbracati!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează