FOTBAL  »  LIGA 4  »  INEDIT

FOTO Apariție neașteptată a lui Ioan Niculae » La ce meci a fost surprins astăzi fostul finanțator al Astrei, eliberat din închisoare în urmă cu un an

Ioan Niculae, fostul finanțator al Astrei Giurgiu, eliberat din închisoare în mai 2022, a fost surprins astăzi la meciul CS FC Dinamo - Progresul București, finala Cupei României, faza pe București. +28   FOTO
Ioan Niculae, fostul finanțator al Astrei Giurgiu, eliberat din închisoare în mai 2022, a fost surprins astăzi la meciul CS FC Dinamo - Progresul București, finala Cupei României, faza pe București.

Articol de , - Publicat sambata, 10 iunie 2023 17:29 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 22:14

Ioan Niculae, fostul finanțator al Astrei Giurgiu, eliberat din închisoare în mai 2022, a fost surprins astăzi la meciul CS FC Dinamo - Progresul București, scor 3-0, finala Cupei României, faza pe București.

Astra a dispărut din prim-planul fotbalului românesc, dar finanțatorul Ioan Niculae continuă să urmărească fenomenul. 

FOTO. Ioan Niculae, prezent la finala Cupei României din București

+24 FOTO

Astăzi a apărut, surprinzător, la finala Cupei României, faza pe București. Meciul dintre CS FC Dinamo, formația lui Nicolae Badea, și Progresul București se joacă în Capitală, pe arena din Regie. 

Ioan Nicolae a apărut la startul înfruntării în zona lojelor, apoi și-a schimbat locul și a mers la Tribuna I aproape de juniorii celor de la Rapid și de alți doi oficiali de la clubul de juniori ai celor de la Astra Giurgiu.

Stadionul, închiriat de Academia de Fotbal Germană, a găzduit puțin peste 200 de persoane. „Grosul” a fost format din juniorii cluburilor din București, care au fost premiați la finalul partidei pentru rezultatele obținute în acest an.

Niculae a fost prezent în Regie pentru premierea fiului său, Vlăduț, junior la Astra Kids.

CS FC Dinamo 3-0 Progresul București

Chiar dacă nu a reușit să ajungă la baraj pentru promovarea în liga a 3-a, CS FC Dinamo merge mai departe în Cupa României, după ce i-a învins pe cei de la Progresul la scor de neprezentare. Golurile „câinilor” din liga a IV-a au fost înscrise de Andrei Antohi (2) și Marius Dumitru.

Echipele de start:
CS FC Dinamo: Duță Alex- Vlad Andrei, Andrei Vaștag, Lazăr Robert, Ilie Daniel-Tudor Alex, Neculai Bogdan, Topală Mihai- Decher Claudiu, Soarcaș Athanasios, Antohi Andrei
CS Progresul: Stancu Cezar- Postovaru Vlad, Abboud Nidal, Gată Vasile, Florea Ionuț- Alecu Alexandru, Panait Cristian, Ghinea Ștefan, Cazacu Răzvan- Nițu Vlad, Tontea Robert

Ioan Niculae, eliberat în luna mai 2022

  • Ioan Niculae, patronul grupului Interagro, a fost condamnat la închisoare în februarie 2021 la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. 
  • Potrivit DNA, în perioada august 2008 - martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate.
  • În mai 2022, Ioan Niculae a fost eliberat. 

VIDEO. Florin Lovin: „Ioan Niculae era milionar și noi îi făceam chetă să dăm bani la angajați care erau neplătiți de zece luni!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali a anunțat cât vrea să investească: „La atât m-am gândit, fac echipă de Conference League și de campionat”

Obiectivul uriaș pe care Dan Petrescu îl are la noua echipă: „În Europa nu puteam”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (8)
thesorin82
thesorin82  •  02 Octombrie 2023, 08:53

Se cunoaște că e zgârcit. Ia priit închisoarea și mâncarea de acolo,ia uite ce gras și frumos e! Când a fost vorba să mănânce pe banii contribuabililor...

johny2003
johny2003  •  11 Iunie 2023, 00:19
Postat de gonzales pe 10 Iunie 2023, 19:55

Cat de tare, la anul sunt 3 Dinamo in Cupa Romaniei ... dupa premiera Dinamo-Dinamo 2, putem asista in sezonul viitor al cupei Romaniei la alte meciuri ridicole

"Doar divizia B" conteaza....)))))

Moshu
Moshu  •  10 Iunie 2023, 21:41
Postat de mihneailie030 pe 10 Iunie 2023, 20:56

Dacă mai stătea vreo doi ani, arata ca tras prin inel... Vezi Iancu de la Timișoara, dar ala a stat și mult, e drept.

Inainte de puscarie nu era in halul asta de gras !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close