FOTBAL  »  LIGA 4  »  COMEBACK

Liber de contract din vara lui 2021, Mihai Costea și-a găsit echipă » Va juca pe 100 lei punctul

Mihai Costea // foto: Instagram
Mihai Costea // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 16:42 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 17:08

Mihai Costea (33 de ani), liber de contract din vara lui 2021, revine în fotbal și va juca în acest final de sezon la CS Progresul București, echipă din Liga 4.

Mihai Costea, atacant cu un CV care cuprinde formații precum FCU Craiova și FCSB, merge să joace în Liga 4 din România.

Atacantul în vârstă de 33 de ani a bătut palma cu CS Progresul, locul 2 în Liga 4 bucureșteană, potrivit Eurosport.

Starul care ar fi refuzat-o pe Rapid, concediat și dat în judecată după ce a sărit să bată antrenorul!
CONFLICT
Starul care ar fi refuzat-o pe Rapid, concediat și dat în judecată după ce a sărit să bată antrenorul!

Mihai Costea merge în Liga 4 în acest final de sezon

Costea a acceptat chiar să joace fără salariu în acest final de sezon, scopul fiind acela de a se menține la un nivel fizic optim în vederea unui transfer în vară.

Atacantul va beneficia doar de primele de rezultat, scrie sursa citată. Jucătorii de la Progresul primesc 100 de lei pentru fiecare punct agonisit.

Momentan, CS Progresul București ocupă locul 2 în Liga 4 din București, cu 44 de puncte adunate în 21 de etape. Lider este CS Dinamo, cu 50 de puncte, iar Progresul este urmată îndeaproape de ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, cu 40 de puncte și un meci în minus. 

Sezonul regulat are 26 de etape, iar la finalul acestuia campioana pe București va juca un baraj în dublă manșă cu locul 1 din Liga 4 din Călărași. Câștigătoarea va promova în Liga 3.

Mihai Costea a jucat ultima dată pentru Chindia, între noiembrie 2020 și iulie 2021. În acea perioadă a adunat 15 meciuri în tricoul dâmbovițenilor, fără să marcheze.

Liber de contract din vara lui 2021, Mihai Costea și-a găsit echipă » Va juca pe 100 lei punctul
Costea, în stânga, la Chindia // foto: Imago Images

Transferul lui Mihai Costea la FCSB a dus la condamnarea lui Adrian Mititelu

În urmă cu mai bine de un deceniu, Mihai Costea era subiectul unui transfer extrem de controversat. În 2011, FCSB a plătit 1,1 milioane de euro în schimbul lui Costea, pe atunci jucător la FCU Craiova.

Respectiva mutare a dus la condamnarea patronului de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, la 3 ani de închisoare cu executare.

Mititelu, condamnat în 2020, fusese trimis în judecată în 2016, fiind acuzat de procurorii DNA de evaziune fiscală. Motivul? Transferul lui Mihai Costea, realizat înainte de dezafilierea Craiovei, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Ce ar schimba la români fotbalistul japonez din Liga 2: „Prea miștocari. Se lasă ușor. La muncă!”

Rapidiștii le-au făcut o bucurie copiilor internați în Spitalul Județean din Arad, în ziua duelului cu UTA

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
balotelli
balotelli  •  09 Aprilie 2022, 20:23

Mihai Costea...acest Tavi Popescu al epocii băsesciene. Cariera lui s-a limitat fix la perioada celor 2 mandate ale lui "Petrov". N-a apucat să rupă gura târgului, ci doar pe a Danielei. Din păcate, soarta a fost cruduță cu el.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  09 Aprilie 2022, 20:01

Domnii jurnaluști au uitat regulanentul ligii a 4-a. Primele 4 clasate joacă un baraj în sistem campionat, într-o singură manșă. Locul 1 din sezonul regulat începe cu 3 puncte barajul, locul 2 cu 2 p., locul 3 cu 1p. și locul 4 cu 0 puncte. Echipa clasată pe locul 1 la sfârșitul play off-ului joacă în barajul pt. promovare cu câștigătoarea campionatului județului Călărași.

robotucigas
robotucigas  •  09 Aprilie 2022, 19:09

Super! Cred că este șchiop dacă a ajuns sa joace în liga a 4-a. Pe bune dragilor, atât sa decazi? Oare a fost jucător sau *** produsă de mititelu. Oamenii care l-au dat afară pe Pițurcă, marile talente ratate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează