FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

STEAUA. Florin Talpan a izbucnit după decizia AMFB: „Curios din fire, vreau să văd distanțarea! Cine va fi amendat?”

Florin Talpan +8   FOTO
Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 18:35

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a reacționat dur, în exclusivitate pentru GSP.ro, după ce AMFB a decis că nu va „îngheța” campionatul, iar promovarea în Liga 3 va fi decisă în urma unui baraj

„Aștept și eu să văd cum este respectată legea, respectiv distanțarea socială, pe timpul jocului din play-off-ul organizat de AMFB! Pentru că atât s-a pus accent la TV, la serviciu, de către președinte, de către toate organizațiile de sănătate și nu numai, pe cei doi metri distanțare dacă nu faci parte din aceeași familie, încât eu, curios din fire, vreau să văd distanțarea!

Am văzut cu toții fotografia în spațiul media de la o ședință de Guvern a unor politicieni, care au fost amendați doar pentru că au stat alături la o masă rotundă! Nu s-au atins, nu au faultat, nu s-au împins! Doar au lucrat la o masă rotundă! Dar au fost amendați! 

Și atunci, în plin joc de fotbal, mă întreb cine va fi amendat pentru nedistanțarea socială, pentru atingere, fault, etc? AMFB ul sau jucătorii? Pentru că eu vreau și astept ca cei care s-au sesizat pentru politicienii care erau în ședință și lucrau pentru noi - și măcar își făceau treaba, să se sesizeze și acum împotriva celor care se joacă cu respectarea legii! ”, a declarat Talpan, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Verdict pentru CSA Steaua, după ce Florin Talpan a cerut „înghețarea” sezonului din Liga 4 

AMFB a decis modul în care se va încheia actualul sezon din Liga 4. Dorința celor de la CSA Steaua de a se „îngheța” sezonul actual nu a fost respectată. Astfel, pentru a se decide campioana Ligii a 4-a din București se va organiza un play-off între primele 4 clasate. 

Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Întrucât formațiile care se clasează în acest moment pe locurile 4 și 5 - Progresul București și AFC Asalt - sunt la egalitate de puncte, în prealabil va exista un meci de baraj între aceste două echipe.

De asemenea, în ședința de astăzi s-a luat hotărârea ca nicio echipă din ediția actuală de Liga 4 să nu retrogradeze.

Clasamentul din Liga 4:

EchipăPuncte
1. CSA Steaua54
2. FC Rapid 192347
3. ACS Bucharest United46
4. Progresul București40
5. AFC Asalt40

FOTO. Noi imagini de la stadionul Ghencea: a început montarea turnicheților

+4 FOTO

VIDEO. Nu e Talpan Arena! » Fanii au votat pe GSP cum ar trebui să se numească noul stadion din Ghencea

Citește și alte știri despre Steaua: 

Verdict pentru CSA Steaua, după ce Florin Talpan a cerut „înghețarea” sezonului din Liga 4 » Decizia AMFB

Adrian Mititelu sare în apărarea lui Gigi Becali în conflictul FCSB - CSA Steaua: „Va recâștiga numele! Clubul din Liga 1 e continuatorul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
105662257060988
Eugen Qy  •  05 Iunie 2020, 01:00
Postat de mcvyper pe 02 Iunie 2020, 09:40

Talpane, cand vor incepe meciurile, la sedintele tehnice ale csa-ului, sa le spui la vestiare sa respecte aia 2m, altfel le faci plangere la politie sau le vei rezilia contractele. Sper sa ramaneti in L4.

Nu ca as fi cumva Talpanist, dar TU, citesti CE SCRII ? Pai cum vrei TU, ca o echipa ce nu a pierdut niciun punct, castigand TOATE cele 18 meciuri jucate , pe unele chiar la scor de maidan, sa ramana in Divizia a4a iar altele clasate la mare distanta sa promoveze? .....chiar asa de lesinat de URA esti ? Frustrarea-ti, crescuta pana la cer, iti intuneca definitiv judecata ? Crezi cumva ca in Playoff se va gasi vreuna care sa remizeze cu STEAUA ? Foarte putine vor reusi acest lucru in Liga a3a ! Poti fi sigur !

mir21
mir21  •  02 Iunie 2020, 13:46

Mai du-te ma talpane stii tu unde

514091889218839
Mihai Buzea  •  02 Iunie 2020, 13:07

Mare *** si mare IDIOT acest urat exemplar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează