FOTBAL  »  LIGA 4  »  SPONSORIZARE

Steaua va fi sponsorizată oficial de suporteri » Anunțul făcut de CSA

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 13:27

Steaua din Liga a 4-a va fi sponsorizată de fani prin intermediul Asociației Steliștilor 1947, se anunță într-un comunicat oficial al Clubului Sportiv al Armatei.

Înființată în acest an, AS 1947 este o asociație non-profit care anunță că va direcționa o mare parte a contribuțiilor făcute de membri către echipa de fotbal din Liga 4.

Pentru primul sezon, echipa CSA are un buget estimat la 300.000 de euro, deși, înainte de startul sezonului, comandantul Cristian Petrea afirma că este posibil ca suma pe care se va baza Steaua va fi mai mică.

"Ne bucurăm de încheierea acestui parteneriat, ce reprezintă susținerea necondiționată a suporterilor Stelei. Parteneriatul conturează obiectivele de performanță pe care echipa și le-a propus la începutul acestui sezon, motiv pentru care salutăm implicarea Asociației Steliștilor 1947 în realizarea demersurilor spre succes"
Cristian Petrea, președintele CSA Steaua

Steaua este pe primul loc în liga a patra după primele 3 etape, cu maximum de puncte și niciun gol primit. Obiectivul "militarilor" este acela de a promova consecutiv în următoarele sezoane, până la ajungerea în prima ligă.


Foto: frf-ajf.ro

Citește și:

UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii „tricolorilor” au făcut cerere oficială
Euro 2024
UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii „tricolorilor” au făcut cerere oficială
Gafă halucinantă a Ucrainei înainte de partida de la Euro 2024 » Cu ce a înlocuit drapelul României pe tricoul oficial
Nationala
Gafă halucinantă a Ucrainei înainte de partida de la Euro 2024 » Cu ce a înlocuit drapelul României pe tricoul oficial
„Haos! Latră unii la alții” » Ce scrie presa din Ucraina despre România inaintea debutului la Euro 2024: „Cei mai slabi”
Nationala
„Haos! Latră unii la alții” » Ce scrie presa din Ucraina despre România inaintea debutului la Euro 2024: „Cei mai slabi”

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (10)
1425838917717550
John Milne  •  20 Septembrie 2017, 15:15
Postat de Marius Cezar pe 20 Septembrie 2017, 14:25

***

Banati acest derbedeu talpanist

manutd.steaua
manutd.steaua  •  20 Septembrie 2017, 14:44

Nu e vb de cesionat ceva,pt ca csa are echipa,suporterii dau bani,fara a primi ceva in schimb,dar ce se va intampla cand echipa asta trebuie cedata cuiva,sa devina societate pe acriuni ca sa poata juca in liga 2???e greu de crezut ca exista un idiot care va da 3.7 mil euro pe an,fara taxe,ca sa inchirieze un desen si un nume,ca apoi sa bage bani intr-o echipa care va fi tot timpul a csa-ului!un lucru e sigur,csa e i fii tata in 2017 si un lucru e mai putin sigur,dar foarte probabil,aceasta clona mizera care pretinde ca e Steaua si ca are un palmares dinaintea infiintarii ei,va disparea!Steaua nu s-a nu.it in toata existenta ei Steaua,nu vad de ce e greu sa accepti ca acum se numeste FCSB?daca am gandi toti ca aia de la sub,echipa asta si-ar fi pierdut suporterii de multe ori la cate schimbari de nume au fost si de sigle!detalii pt prosti

smdb
smdb  •  20 Septembrie 2017, 14:31

:)))))))))))))) Asta-i cea mai tare gluma :)))) De unde sa aiba bani somerii aia din peluza talpan?! :))) Singurii bani care reusesc sa-i stoarca de la mamele lor pensionare se duc pe tigari, bere la pet si etnobotanice.. Talpanistii sunt in lumea lor.. ei n-au treaba cu fotbalul sau Steaua... ei cauta doar ceva de care sa se lege sa-si justifice refularile cu iz de "hooligans". E suficient sa te uiti la cum sunt imbracati (tricouri negre cu insemnele sud)... pai e vreo echipa numita "sud" pe care o sustin? Care are ca si culori negrul?! Un suporter vine pe stadion in tricoul echipei favorite... asa se intampla in lumea civilizata a fotbalului... pe sate nu stiu cum sta treaba, tre sa recunosc, eu sustin o echipa care a jucat doar in primul esalon....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează