FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

VIDEO Cele mai tari glume după reacția euforică prin care Talpan a sărbătorit prăbușirea FCSB » Perfect pentru nunți, Messi i-a dat "share", Regia petrece :D

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 16:52

Florin Talpan, juristul CSA, a fost în centrul atenției astăzi, după ce s-a bucurat în direct ca un copil, în timpul unei intervenții telefonice, pentru golul marcat de Andrei Cristea în Poli Iași - FCSB 1-0.

Colonelul MApN a "explodat" la reușita atacantului, reacția lui devenind virală. "Goooooool, 1-0 pentru Iași! Iiii, ce bucurie! Doamne, ce bucurie! Bucurie fantastică!" (Vezi detalii aici)

Bucuria excentrică a lui Talpan ne-a ispirat pentru a serie de videouri amuzante:

1. Bucuria lui TALPAN a ajuns și la țară

Chiotul de bucurie al lui Talpan s-ar plia perfect la nunțile de la țară. Dovada: 

 

 

2. Nebunie în Regie! 

Bucuria sinceră a lui Talpan aduce aminte de serile cu meciuri ale echipei favorite în căminele din Regie. Cam așa ar fi arătat și reacția juristului CSA, dacă ar fi fost filmat. 

 
Nebunie în Regie!

Nebunie în Regie! ✌ Bucurie de zile mari după ce Talpan a anunțat golul lui Poli Iași cu FCSB Nu rata momentul! ----->>> http://bit.ly/2rsItV7

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 8 Mai 2018

 

3. De aici s-O FI inspirat? 

Acesta poate fi una dintre explicațiile pentru gestul inedit de bucurie a lui Talpan.

 

Bucuria lui Talpan

De aici s-o fi inspirat? Posibilă explicație pentru gestul inedit de bucurie a lui Talpan ------>>>> http://bit.ly/2rsItV7

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 8 Mai 2018

 

4. A FOST, DE FAPT, STRIGĂT DE DURERE?

Reacția lui Talpan poate fi interpretat și ca un țipăt de durere. Poate că pe Talpan l-a întristat, de fapt, golul lui Cristea?! 

 
Bucuria lui Talpan

”Iiiiii, ce bucurieeee!!!” Sau nu prea? Totul despre bucuria lui Talpan la golul marcat de Iași ------>>>> http://bit.ly/2rsItV7

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 8 Mai 2018

 

5. Messi I-A DAT "SHARE"

Până și Leo Messi a preluat strigătul de bucurie prin care Talpan a sărbătorit prăbușirea FCSB. Și-a imprimat pe tricou mesajul juristului și urmează să-l afișeze la fiecare meci! ;)

31968046 10156525476354379 6559192540266889216 n

  • acest articol este un pamflet

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (44)
catalynn4
catalynn4  •  08 Mai 2018, 17:55

De abia astept sa vad aceste ironii cand favorita gsp, FC fcsb va pierde campionatul in favoarea "ungurilor" si sunt sigur ca Talpan alaturi de toti stelistii vor exulta de bucurie! :-))))) Sau sa vad ironiile cand Talpan va iesi chiuind de bucurie ca a castigat in Intanta 37 milioane euro pt clubul unde lucreaza! :-))) Si apropos, omul tocmai a fost azi la ICCJ sa scoata grefa dupa decizia Inaltei Curti pt a trimite toata documentatia la UEFA! :-))))) Da stiu, UEFA nu il vor lua in seama! :-))))

fangigi
fangigi  •  08 Mai 2018, 18:12

Respect Talpan! Fotbalul trebuie curatat de personaje certate cu legea, triviale, toxice, precum infractorul ce minte o tara intreaga cum ca nu el conduce clubul din Mogosoaia!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  08 Mai 2018, 20:18

Din câte îmi dau seama, după meciul de aseară, toată lumea (bună) cântă, râde și dansează !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează