FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCHIMBĂRI

GALERIE FOTO Edi Iordănescu a „fugit” de Răzvan Burleanu și s-a mutat în casă nouă

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 16:51 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 23:00

Începând din această săptămână, toți antrenorii loturilor echipelor naționale, dar și cei din staff-ul acestora, au fost mutați din Casa Fotbalului.

Nu departe de sediul FRF, dar într-o clădire aflată în vecinătatea Federației care a fost ridicată de Mircea Sandu. Fostul șef al fotbalului românesc spera să rămână președinte de onoare odată cu venirea lui Răzvan Burleanu și să poată lucra din acel birou.

+7 FOTO

Federația a anunțat că amenajarea noului spațiu a durat aproximativ jumătate de an și a trecut „printr-un proces de modernizare”. Totul „pentru a le oferi antrenorilor de la loturile naționale și staff-urilor acestora cele mai bune condiții”, după cum se arată pe site.

Edward Iordănescu, Daniel Pancu și restul selecționerilor de la loturile naționale, alături de cei din staff-urile tehnice, au plecat din Casa Fotbalului, acolo unde are Răzvan Burleanu biroul, și s-au mutat în casă nouă.

Clădire de trei etaje pentru echipele naționale

„Lucrările au inclus închiderea terasei, recompartimentări la toate cele trei niveluri și modernizări ale tuturor instalațiilor. De asemenea, s-au făcut investiții în mobilier nou și în aparatură pentru vizionare și analiză”, au mai anunțat oficialii Federației.

Conform FRF, finanțarea proiectului s-a făcut din resursele FRF și prin intermediul programului de dezvoltare UEFA HatTrick.

+7 FOTO

Selecționerul Edward Iordănescu alături de secunzii săi, Ionel Gane, Florin Constantinovici, Leontin Toader și Alexandru Radu, și-au luat deja în primire noile birouri.

Pe pereții noului stabiliment au fost montate și mai multe mesaje motivaționale

  • „Un antrenor se remarcă nu doar prin câștigarea meciurilor, ci și prin capacitățile sale de a inspira și ghida oamenii spre victorie!”
  • „Crede în echipa ta, în viziunea ta!”
  • „Fiecare victorie este rezultatul muncii în echipă!”
  • „Când crezi cu adevărat în obiectivele tale, devii invincibil!”
  • „Fără date ești doar o persoană cu o opinie”
  • „Succesul în sport vine atunci când ești dispus să te transformi în liderul propriului destin!”

Citește și:

Banii sau echipa națională? Un „tricolor” riscă să rateze lotul lui Edward Iordănescu pentru Campionatul European
românia
Banii sau echipa națională? Un „tricolor” riscă să rateze lotul lui Edward Iordănescu pentru Campionatul European
O altfel de școală de fotbal în România: „Îi las singuri cu ursul în mijlocul pădurii. Trebuie să lupte cu ursul și să se întoarcă acasă”
ACADEMIE
O altfel de școală de fotbal în România: „Îi las singuri cu ursul în mijlocul pădurii. Trebuie să lupte cu ursul și să se întoarcă acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Ianuarie 2024, 19:41

...foarte frumos !...asteptam primele puncte in 2024 ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează