FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

Analiză dură după eșecul naționalei sub 19 ani: "Ei sunt vinovații. Au deschis mai des dopul de la sticlă și portbagajul decât o carte"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 10:44

Psihologul sportiv Andreas Hniatiuc a analizat o imagine surprinsă de fotograful Gazetei Sporturilor, Cristi Preda, după golul de 1-2 din prelungiri care a dus la ratarea calificării României U19 la EURO 2018 în detrimentul reprezentativei Ucrainei U19.

"Această imagine nu este surprinsă în timpul vreunui bombardament, din Siria, ci în minutul 92 al meciului România U19 - Ucraina U19, contând pentru calificarea la EURO. Vă vine să credeți sau nu, această reacție avea loc în contextul în care mai erau 3 minute de jucat, în care ar fi putut lupta până la epuizare, pentru a-și îndeplini visul. Dar în loc să lupte, ca niște bărbați, se văicăreau ca la parastas, începând cu cei din staful tehnic, înainte ca mortul să intre în groapă.

Nu bărbățeii aceștia sunt responsabili de LIPSA DE ÎNCREDERE și de EDUCAȚIE SPORTIVĂ afișate în momentele cheie ale unei competiții, ci toate stafurile tehnice care au contribuit la perpetuarea acestei mentalități sărăcăcioase a fotbalistului român.

Vinovați sunt toți "Nea" ( sau "Mister" în varianta modernă) care în loc să crească frumos aceste generații pierdute în deriva mediocrității au deschis mai des dopul de la sticlă și portbagajul mașinii decât laptopul și cărțile de specialitate.

Capul sus băieți, poate data viitoare, dacă învățați să credeți în voi, mai mult decât în toți panglicarii din jurul vostru, care își dau hashtag # la primul gol, cu mesaje inspiraționale ale unor autori necunoscuți! În numele Tatalui și al Fiului și al Sfintei Sacoșe, AMIN!", a fost postarea lui Hniatiuc de pe Facebook.

 

Aceasta imagine nu este surprinsa in timpul vreunui bombardament, din Siria, ci in minutul 92 al meciului Romania...

Posted by Andreas Hniatiuc on 27 Martie 2018

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
deva1
deva1  •  28 Martie 2018, 16:45

Domnule antrenor Adrian Boingiu,sigur stiau jucatorii ca scoaterea unui tricou se sanctioneaza cu cartonas galben? Daca Morutan stia inseamna ca in cea mai mare parte e vina lui ! dar daca nu stia sau nu stiau?atunci e vina dvs . si a stafului si a antrenorilor de la cluburile de unde vin! de cate ori ati facut o sedinta de pregatire cu un arbitru adus la lotul acesta de U19? sa le explice regulamentul cap -coada , cu video , fotografii, etc? Domnule Burleanu de cate ori?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Martie 2018, 15:36
Postat de mosvasile pe 28 Martie 2018, 14:26

Nu avem mentalitate de invingatori!Toti!Si nici nu am avut vreodata!Altfel nu eram in situatia sa fim robii multinationalelor,carora le-am cedat gratis averea tarii, iar acum le platim lor facturi!

Nu avem mentalitatea profesionistului! Pana la cea a invingatorului este cale lunga si numai adevaratii profesionisti o pot parcurge.

mosvasile
mosvasile  •  28 Martie 2018, 14:26

Nu avem mentalitate de invingatori!Toti!Si nici nu am avut vreodata!Altfel nu eram in situatia sa fim robii multinationalelor,carora le-am cedat gratis averea tarii, iar acum le platim lor facturi!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează