FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

ANGLIA - ROMÂNIA 2-4 // VIDEO EXCLUSIV Răzvan Marin e pragmatic: „Vreau să o dăm la pace cu francezii!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 22:14

România U21 a obținut o victorie istorică în fața Angliei U21, scor 4-2. Răzvan Marin (23 de ani), marele absent de la Euro 2019, a vorbit „la cald”, la GSP Live, despre performanța colegilor săi. 

„Am trăit toate stările în ultimele 10 minute ale meciului. Era foarte greu să mai revină din punct de vedere mental, după două egalări rapide. Dar băieții au fost fantastici! E foarte greu să privești din tribună astfel de meciuri. E un sentiment aparte. Ceea ce reușesc colegii mei să facă e incredibil! Nimeni nu se aștepta la aceste două rezultate. Ei scriu istorie. E cel mai simplu de spus.

S-a creat o familie foarte frumoasă. Cred că ăsta este principalul lor punct forte. «Comănilă» (n.r. Florinel Coman) a venit de pe bancă și a făcut diferența astăzi”, a declarat Răzvan Marin la GSP Live.

Vrea egal cu Franța

Un punct în ultimul meci cu Franța, de luni, ora 22:00, îi califică automat pe „tricolori” în semifinalele competiției.

Îmi doresc să o dăm la pace în ultima etapă. Ar fi cel mai frumos, ideal pentru ambele echipe. Nu cred că mai putem rata calificarea. Avem un golaveraj foarte bun, stăm foarte bine”, a spus Marin.

„I-aș vrea pe toți la Ajax! Aș vrea să ajungă toți la cluburi importante. Enorm aș vrea asta”
Răzvan Marin

VIDEO DE LA MECI:

Golul lui Coman (2-4)

Golul lui Coman (2-3)

Golul lui Abraham (2-2)

Golul lui I. Hagi (1-2)

Golul egalizator al englezilor 

Golul marcat de Pușcaș din penalty

 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Azi

  • Anglia - ROMÂNIA 2-4 Detalii AICI
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // FOTO Momente speciale create de fanii „tricolori”: „Cesena e un colț de București”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  29 Iunie 2019, 17:57
Postat de andyandrei2015 pe 22 Iunie 2019, 00:27

gandesti total eronat,culca te ,e invers

Cum e acum domnule, eram în finală cu Marin? Să ne uităm ce a făcut Baluță în meciul cu Germania. Cum e? Caracter materialist, știi vreun olandez care ar fi acceptat așa ceva? Am lucrat și lucrez cu olandezi, NICIODATĂ, orice pentru Olanda are prioritate 0. Când o să-i intre banca în fund la Ajax să știe de ce nu este campion european de tineret U21. Pentru că a preferat banii și și-a vândut țara ca să fie slugă la olandezi. Ce o să-l mai respecte pentru asta... Dacă juca la European îl lua Barcelona cu 25 de milioane. Asta e. Cum am spus, numai flămânzii semnează înainte de un turneu final, fotbaliștii adevărați semnează DUPĂ. Să-ți fie de bine Mărine! Halal! Hahaha!

1453301988084764
Ioan Reus  •  22 Iunie 2019, 13:20

Cei de la GSP care i-au publicat declaraţiile sub acest titlu ar fi făcut mai bine să-l avertizeze pe Răzvan Marin că a-ţi propune dinainte să o ,,dai la pace" într-un meci nu atrage respect, dimpotrivă. Păi, asta nu s-ar numi blat? Asemenea păreri nu dau bine la imagine.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Iunie 2019, 00:27
Postat de mihai_luchian pe 21 Iunie 2019, 23:17

Domnu' Mărin, matale ai "dat-o la pace" cu Măria Sa Gologanu' și nu ai pus condiția când ai semnat să te lăse la europene. Ți-a fost frică să nu te amendeze pentru dovada de caracter sau, mai rău, patriotism. Așa că nu mai vorbi de colegi, eu unul sper din tot sufletul să câștige europeanul foștii colegi, dar în primul rând pentru ei și în al doilea rând pentru tine, ca să îți arate ce ai pierdut când te-ai vândut de tânăr. Probabil ai ascultat de Nea' Petrică, el săracu ce să știe, apogeul carierei lui este făcutul pantofilor la stână. Păcat ca la 19 ani să te compromiti în așa hal. Tine minte : numai flămânzii semnează înainte de un turneu final, fotbaliștii adevărați semnează DUPĂ. Să-ți fie de bine Mărine și hai cu finala băieți!!!

gandesti total eronat,culca te ,e invers

Vezi toate comentariile (4)
Comentează