FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Atac nimicitor al lui Porumboiu la adresa președintelui FRF "Mai bine intru în mintea vacilor mele decât în cea a lui Burleanu. E un accident al naturii, o mare glumă"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 10:44

Adrian Porumboiu, fostul finanțator al lui FC Vaslui, l-a propus pe Cosmin Olăroiu la echipa națională, declanșând apoi un atac furibund la adresa președintelui FRF Răzvan Burleanu. 

"Contra e unul dintre oamenii potriviți pentru națioanlă, dar mai sunt și alții oricum. Cel mai indicat ar fi Olăroiu, în opinia mea. E periculos acest sindrom Daum, nu știu cine ar mai putea crede în balivernele lui. Aștept rezultate de la antrenori. Dacă nu le ai, du-te, nene, în altă parte, ce mai faci? Ce poți să mai speri de la antrenorii care nu au rezultate?

Nu vreau să intru în mintea lui Burleanu, cred că aș avea mai mult succes să intru în mintea unei bovine la o expoziție zootehnică decât în cea a lui. Am două vaci superbe la fermele mele zootehnice, ce să mai spun de Burleanu? E un accident al naturii, un accident al societății și o mare glumă pentru fotbalul românesc.

Am crezut la început că are o doză de bun simț, dar n-am văzut în viața mea un tânăr atât de nesimțit, arogant și obraznic. Dacă avea un discurs de om civilizat, poate nu se lua nimeni de el, nici măcar eu. Nu îi e puțin rușine? 

Porumboiu a mai vorbit și despre viitoarele alegeri de la FRF, aducând noi acuze la adresa lui Burleanu. 

"Dacă s-ar respecta legea, Burleanu n-ar mai avea șanse la alegerile de la Federație. Dar el cumpără voturi, n-avem ce să facem. În mod normal, n-ar trebui să aibă nici cinci voturi, dar probabil va avea majoritatea.

Toți vor vota așa cum spune Burleanu pentru că i-a manevrat pe toți. Cei care au format aceste sisteme, inclusiv Mircea Sandu, nu și-au dat seama ce sisteme creează. Au creat un joc de ruletă. Știți ce a pățit cel care a inventat ruleta? S-a spânzurat", a declarat Adrian Porumboiu, la TV Digi Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
504878199852993
Ionescu Corneliu  •  15 Septembrie 2017, 11:25

Nu e nimic de comentat,e de luat hotararea de demitere a lui BURLEANU,un hbarnist in ale FOOTBALULUI la aist nivel.cat va ramane in fruntea Fderatiei vom avea "ESECURI RASUNATOARE",ase ca fratilor ascultati sfatul unui "ARDELEAN",*** TUPEISTULUI aiesta si dupa aia mai vorbim.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

340719932955222
Ion Ionescu  •  08 Septembrie 2017, 00:35

Porumboiule ! Pun pariu ca o sa -ti fie greu cind o sa puna baietii mina pe tine . Ai incercat sa faci shmecherii care nu ti-au reusit dar incercarea de coruptie tot fapta penala este .

945524225516928
Paul Hasas  •  07 Septembrie 2017, 23:05
Postat de Vasile George pe 07 Septembrie 2017, 11:28

Daca Burleanu a cumparat voturi, prin diverse manevre, inseamna ca si-a creat un avantaj, un fo!os injust, o imagine pozitiva in perspectiva alegerilor de la FRF. Propun ca organele de urmarire penala sa se sesizeze din oficiu, potrivit datelor din articolele presei. Este un caz in oglinda cu acela al Olgutei Vasilescu!

adică să ia de bun ce o zis *** ăsta de Porumboiu? tu crezi că așa seface un proces, sau o acuzare?? :))...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează