FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Banciu distruge echipa României și îl atacă pe Daum: "Nu te poți uita la o națională de rahat! Jucătorii sunt niște muncitori necalificați"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 16:22

Jurnalistul Radu Banciu a comentat meciul României cu Danemarca, 0-0, și l-a criticat pe selecționerul Christoph Daum.

"Eu l-aș schimba pe Daum, nu pe Burleanu. Daum nu duce naționala nicăieri. Ai două variante: ori îl ții 10 ani pe Daum, ca să vedem dacă poate construi ceva, cu riscul de a nu te califica nicăieri, ori îl dai afară astăzi, cu un șut.

El nu face naționala să progreseze. Nu știu dacă poate să o ducă undeva. Nu știu nici dacă jucătorii îl ascultă.

Meciul de ieri a fost ca unul de Liga a 2-a din Bulgaria. Noi am avut două ocazii întâmplătoare. Nu am văzut nicio construcție, nicio centrare periculoasă, nici viteză și nici verticalitate. Daum nu i-a capacitat pe jucători. El este un oarecare. Oricine era în locul lui, naționala nu juca mai prost.

Jucătorii naționalei sunt niște muncitori necalificați, care joacă fotbal. Orice om, de 40-50 de kilograme, care se pregătește 3 săptămâni, poate juca la nivelul acestor băieți. Ce talent îți trebuie? Se lovea mingea de jucătorii României ca de nuci.

Este o rușine că acest meci a avut o audiență așa mare. Este o mizerie. Nu se poate să te uiți la o națională care este de rahat. Este peste puterea unui om întreg la cap", a spus Banciu la B1 TV.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (46)
ion2010
ion2010  •  27 Martie 2017, 17:58

Cine e Radu Banciu?

andrei1337
andrei1337  •  27 Martie 2017, 17:25

E ușor sa îl criticați pe Banciu, dar, probabil nu ați aflat că este cel mai mare jurnalist sportiv român din toate timpurile. Pentru cultura voastră, omul a fost comentator sportiv la Eurosport France, adică acolo unde jurnalismul sportiv atinge cele mai înalte cote și unde jurnaliștii nu sunt plătiți de un personaj, ***, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  27 Martie 2017, 17:21

Au doar pretentii materiale de profesionisti si apucaturi de amatori , iar Petre asta micu e cel mai bun exemplu !!!!!Inainte aveam jucatori si nu aveam stadioane , acum avem stadioane peste tot si jucatori ioc !! Banciu are dreptate , astia nu-s jucatori ADEVARATI , sunt second-handuri !!!!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează