FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu: „Dumnezeu să mă ierte, dar suntem condamnați să ne calificăm! Elveția e de mâna a doua!”

Ladislau Boloni (70 de ani) spune că România nu are voie să rateze calificarea la Campionatul European de fotbal din 2024.
Ladislau Boloni (70 de ani) spune că România nu are voie să rateze calificarea la Campionatul European de fotbal din 2024.

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 22:50 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 23:11

Ladislau Boloni (70 de ani) spune că România nu are voie să rateze calificarea la Campionatul European de fotbal din 2024. 

Ladislau Boloni a fost aproape de revenirea pe banca primei reprezentative în iarna lui 2022. Actualul antrenor al lui Metz nu regretă decizia luată și a dat de înțeles că Edi Iordănescu nu are nicio scuză dacă nu se va califica la EURO 2024, dintr-o grupă cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. 

„Greii” FRF nu se pun de acord asupra noului selecționer » Burleanu, Stoichiță și Vochin își susțin favoriții
România U21
„Greii” FRF nu se pun de acord asupra noului selecționer » Burleanu, Stoichiță și Vochin își susțin favoriții

Ladislau Boloni: „România e condamnată să se califice la Euro 2024”

„Eu așa cred, n-am urmărit jocurile, doar rezultatele. Cred că rezultatele sunt bune. Nu vreau să ating pe nimeni, dar la grupa pe care o avem, Dumnezeu să mă ierte, chiar trebuie să te califici. 

Eu nu știam acest lucru când eram în discuții, nu știam grupa. Îți dă posibilitate pentru creșterea jucătorilor și pentru formarea unei idei ambițioase pentru a relansa echipa națională.

Este un moment extrem de favorabil, suntem condamnați să ne calificăm. Dacă ar fi fost cu Anglia, mai discutam? Dacă Israelul este adversarul nostru puternic, atunci, cu tot respectul, nu suntem ambițioși deloc. Sau nu suntem capabili să fim ambițioși.

După părerea mea Elveția este o echipă de mâna a doua în Europa. Sunt sub Anglia, Portugalia, Spania, Franța, Italia, Germania”, a spus Ladislau Boloni la „Digisport Special”. 

România, în grafic pentru EURO 2024

În ciuda unor prestații modeste în Kosovo și Elveția, două remize obținute cu multă suferință, România este în cărți pentru calificarea la Campionatul European din 2024.

„Tricolorii” ocupă poziția secundă, una care ar aduce calificarea, cu 8 puncte. Lideri sunt elvețienii, cu 10 puncte.

VIDEO. „Anghel is my father”. Edi Iordănescu, fază amuzantă la conferința de presă 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Alexandru Mitriță explică de ce s-a întors la Universitatea Craiova: „Am câștigat bani timp de 4 ani, dar m-a durut și înrăit să văd echipa în afara cupelor europene”

Pintilii sau Charalambous: cine e adevăratul A1 la FCSB? GSP a urmărit antrenamentele „roș-albaștrilor” din Olanda și a obținut răspunsul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
torque07
torque07  •  05 Iulie 2023, 09:40

Nea Boloni a dat-o in balarii. Cu tot respectul pt dumnealui. A rezistat si inca rezista in occident. Dar cu declaratiile astea....s-a luat de mana cu Dragomir, Sumudica, MM, etc. O fi de la varsta

valibzz
valibzz  •  01 Iulie 2023, 23:35

Fotbalul romanesc va ajunge (daca nu cumva a ajuns deja) cam pe unde e handbalul romanesc masculin pe plan mondial, cel putin la nivel de echipe nationale. Din pacate, si noi suntem vinovati ca acceptam aceste personaje sa conduca fotbalul romanesc! Niste lacomi si neaveniti, care probabil si ei sunt uimiti de functiile pe care au ajuns sa le ocupe. Nu demult nea Stoichita ne vedea campioni europeni la un turneu pe care seful lui, marele burleanu, l-a vazut ca un obiectiv atins pentru faptul ca au existat 3 jucatori U21 la nationala mare! ***?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  01 Iulie 2023, 12:58
Postat de johny2003 pe 01 Iulie 2023, 11:22

Isolda, nu tre sa te inirvezi si sa ma jignesti, daca nu pricepi ce am vrut sa spun! Puteai sa ma intrebi frumos si-ti explica nenea! E clar ca meciurile cu Kosovo si Elvetia, in deplasare, s-au terminat! Despre asta e vorba!

Da , n am priceput..ai fost f profund...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează