FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA ROMÂNIEI

VIDEO Ce cred bucureștenii despre echipa națională: „N-avem nicio șansă” versus „Cu Hagi în teren rupem Elveția”

GSP a luat pulsul bucureștenilor referitor remiza cu Kosovo
GSP a luat pulsul bucureștenilor referitor remiza cu Kosovo

Articol de , - Publicat sambata, 17 iunie 2023 16:29 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 16:51

România a remizat, 0-0, la Priștina în fața celor de la Kosovo și urmează să dea piept cu liderul grupei, Elveția, care a obținut o victorie la limită în fața Andorrei.

Gazeta Sporturilor a luat pulsul bucureștenilor referitor la rezultatul înregistrat în Kosovo și care ar putea fi șansele echipei naționale în țara cantoanelor.

VIDEO. Cum au răspuns bucureștenii: „N-avem nicio șansă” versus „Cu Hagi în teren rupem Elveția”

Părerile bucureștenilor au fost împărțite referitor la remiză albă înregistrată de „tricolori”, majoritatea considerând că elevii lui Edward Iordănescu puteau face mai mult. De asemenea, aceștia au mai concluzionat că avem șanse foarte mari pentru a obține calificarea la Euro 2024.

Printre cei mai lăudați jucători după partida de aseară au fost Burcă, Moldovan și Drăgușin. Iată cum au răspuns aceștia:

  • „Nu este conform așteptărilor, dar au jucat cât de cât ieri, cu Kosovo. Față de ce a fost până acum, parcursul este unul bun, este o evoluție. Cu Elveția sper să scoatem un egal”
  • „Au jucat doar că să zică și ei ceva. În rest sunt numai neamuri și pile”
  • „Se putea să avem un meci mai bun. Puteau fi mai multe schimbări la nivelul formulei de joc, nu a fost cea mai bună. Să fim sinceri, Kosovo era o echipă de bătut. Partida cu Elveția nu este tranșată și cred că și acolo putem scoate un rezultat bun”
  • „Au avut un joc foarte prost! Cu Elveția, n-avem nicio șansă, au jucători de meserie. Mi-aș dori să ajungem la Euro, dar cred că repetăm figura și rămânem acasă”
  • „Se poate mai bine pentru că avem jucători de calitate, dar cred că trebuie să folosim o tactică mult mai ofensivă. Burcă, Moldovan și Drăgușin au fost cei mai buni ! Dacă vom putea fi ceva mai motivați față de cea fost ieri, putem reuși ceva”
  • „Mi-a plăcut toată echipa! Terenul a fost destul de greu că a plouat, iar ai noștri au jucat într-o baltă. Moldovan, Drăgușin au fost cei mai buni. Dacă intră Coman și Hagi, îi batem pe elvețieni!”
  • „Am fost slabi, dar se putea și mai bine. Din păcate, a fost și vina terenului! Mi-a plăcut toată echipa, iar dacă se punea și mai multă pasiune era mai bine, asta ne cam lipsește. Dacă scoatem un egal, ar trebui să fim mulțumiți cu Elveția! Eu sper că ne vom califica la Euro pentru că în afară de elvețieni, restul sunt abordabile”

Viorel Moldovan despre naționala României: „E un lucru bizar, nu dispare personalitatea”

Viorel Moldovan (50 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a criticat dur jocul României împotriva Kosovo, scor 0-0, în preliminariile EURO 2024.

„Nu ştiu de ce ne dispare personalitatea la jocuri. E un lucru bizar. Aşa, avem personalitate în viaţa de zi cu zi. Dar acolo, în teren, când trebuie să arătăm această personalitate, nu o facem.

Trebuie să ai iniţiativă în joc. Să arăţi că ești valoros. Practic, noi nu ne-am asumat foarte multe lucruri. Nu am propus foarte mult fotbal. Trebuie să ai personalitate. Să facă precum cei din Kosovo”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Citește și alte știri:

„Invenția” Angliei din ultimul meci l-a vrăjit: „Nu e departe de Messi”

A izbucnit la TV după ce a văzut ce au făcut Burcă, Mihăilă și Marin: „Lipsă de educație! Bate «momentul Lovin»”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează