FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Burleanu, atacat de omul care l-a susținut acum 3 ani: "Îmi cer mii de scuze că l-am ajutat. Nu mai fac jocuri politice"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 20:16

Marcel Pușcaș și-a anunțat astăzi candidatura la alegerile FRF de anul viitor. În această seară, fostul fotbalist a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni pentru a-și expune planul pentru alegeri, reproșându-și că l-a susținut pe Răzvan Burleanu la precedentul scrutin. 

"Nu știu cine mai candidează. Pot să fie cât de mulți candidați, eu nu mai fac niciun joc politic și îmi voi vedea de treaba mea. Nu mai am timpul necesar să mă joc de-a fotbalul. Am fost integrat într-un sistem, am pățit ce au pățit și domnul Crăciunescu și alții. Nu se mai poate continua în modul ăsta. Dacă cei afiliați doresc să continue în acest fel, e problema lor, dar își merită soarta.

Voi face tot posibilul să conving lumea că drumul propus de mine e cel mai bun pentru fotbalul românesc. Îmi cer scuze pentru ce am făcut în 2014, îmi cer mii de scuze pentru faptul că l-am sprijinit pe Răzvan Burleanu la acele alegeri. Nu s-a schimbat nimic în fotbalul românesc de atunci", a declarat Marcel Pușcaș, la TV Digi Sport. 

Marcel Pușcaș a candidat și la alegerile din 2014, dar a renunțat în ultimul moment la candidatură pentru a-i netezi drumul lui Răzvan Burleanu. 

Alegerile FRF vor avea loc în prima parte a lui 2018, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

"Președintele Federației Italiei și-a dat demisia? Probabil e o persoană responsabilă și își asumă un eșec" Marcel Pușcaș

Vezi aici cine e candidatul care ar urma să fie susținut de Generația de Aur

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sasha8777
sasha8777  •  21 Noiembrie 2017, 07:16
Postat de mircea1957 pe 20 Noiembrie 2017, 21:45

Presedintele Federatiei Italiene si-a dat demisia dupa necalificarea echipei nationale la Mondiale. Oare cand isi da demisia si Burleanu?? El nu stie ce este onoarea?

tine cu dintii de ciolan, e genul nesimtitului care se minte singur ca face treaba buna

mircea1957
mircea1957  •  20 Noiembrie 2017, 21:45

Presedintele Federatiei Italiene si-a dat demisia dupa necalificarea echipei nationale la Mondiale. Oare cand isi da demisia si Burleanu?? El nu stie ce este onoarea?

802267206559330
Gica Kmikze  •  20 Noiembrie 2017, 21:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează