FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Burleanu se gândește la Olăroiu și Lucescu: "Daum are oferte" » Când ar putea fi schimbat selecționerul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 09:09

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit despre situația selecționerului Christoph Daum.

Burleanu a anunțat că Mircea Lucescu și Cosmin Olăroiu ar putea fi soluții pentru banca naționalei, dacă Daum va pleca la finalul contractului, în 2018.

"Christoph Daum este sub contract. Cu siguranță s-au văzut cazuri în care antrenorul a plecat înainte de finalul contractului, dar nu este cazul acum. Știu de interesul mai multor echipe pentru serviciile domnului Daum. Christoph Daum a primit propuneri mult mai avantajoase decât cele de la echipa națională, dar a preferat România.

Noi ne-am dori să-l aducem pe domnul Mircea Lucescu la echipa națională. Dar rămâne de văzut dacă dânsul va decide să rămână liber și nu va merge să antreneze la altă echipă de club. Nu aș vrea să spun dacă există o listă de antrenori sau nu.

Lui Cosmin Olăroiu i s-a propus postul de selecționer. Acum, dacă știm că își dorește, nu vom ezita să îi propunem din nou. Este un antrenor în care noi avem încredere, iar rezulatele il recomandă", a spus Burleanu la TV Sport ro.

Citește și: Anunț făcut de Burleanu despre alegerile din 2018: "E clar!"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
bogat
bogat  •  24 Mai 2017, 16:16

Nu inteleg ce mai cauta Olaroiu printre antrenorii favoriti la echipa nationala. Marea lui isprava, notabila ce e drept, a fost acum 11 ani pe cand cu calificarea Stelei in semifinalele UEFA. In ultimii 10 ani a obtinut "succese notabile" cu al-shaorma si al-sarailia intr-un campionat cu nivel scazut. Adica ceea ce a obtinut si Balaci de ex. Un succes de-o vara intr-un trecut destul de indepartat nu ofera garantia unui antrenor performant in prezent. Avem si exemplul mai recent al lui Reghecampf care a ratat tot la cea de-a doua descalecare. Altfel putea ramane Iordanescu sr. la nationala pentru ca e cel mai glorios antrenor roman. Sau nea Imi Jenei. Un antrenor bun de nationala ar trebui sa fie recomandat de continuitate in performante notabile. Inteleg ca nu avem prea multi de genul asta, dar hai sa nu ne mai agatam de himere gen Olaroiu si sa incercam cu altii care au antrenat prin campionate mai puternice sau altii care au demonstrat valoare in amarata de Liga 1 si macar cunosc sheptelul.

1213771098644840
Stavarache Andrei  •  24 Mai 2017, 13:34

Ar trebui luat in considerare si Costel Galca... e un antrenor bun care ar sti sa invete echipa nationala sa joace fotbal !

valentinn10
valentinn10  •  24 Mai 2017, 11:41

Daum nu se duce nici unde , e om de onoare , a promis ca merge la csa ACS Regal Sport Ferdinand , l-au vrut si el nu refuza 3 miloane de E pe an plus 2 milioane daca se califica in finala Cupei Balcanice peste 30 de ani , proiect de anvegura pentru pustii lacatus , stoica, piturca , balint si alti ratati si frustrati nebagati in seama de PATRONUL STELEI ADEVARATE , MARELE PATRON GHEORGHE BECALI .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează