FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ce favoruri cu scop electoral mai face Burleanu pentru a-și asigura voturile membrilor afiliați

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 02:00

Cu 6 luni înainte de alegeri, Burleanu a decis ca premierea în Cupa României să înceapă din faza a IV-a, unde participă cluburi obscure ca Becicherecu Mic, Filiaşi, Băleşti, Sebiş, toate însă cu drept de vot în desemnarea viitorului preşedinte.

Cu cât se apropie mai mult data alegerilor pentru stabilirea viitorului preşedinte al FRF, cu atât de la Casa Fotbalului pleacă tot mai multe sume de bani, care au rol de pomeni electorale, către membrii afiliaţi. De fapt, către cei care peste o jumătate de an vor avea drept de vot în stabilirea noului şef de la Casa Fotbalului.

Un vot de la Băleşti egal cu un vot de la Steaua

Ultima favoare cu scop electoral a fost adoptată în şedinţa Comitetului Executiv de săptămâna trecută: s-a decis ca premierea echipelor care vor participa în această ediţie de Cupa României să fie făcută începând din faza a IV-a. Adică atunci când în competiţie sunt în majoritate echipe de la Liga a 3-a. Al căror vot va valora la anul la fel de mult ca şi cel de pe buletinul pe care scrie Steaua, Dinamo sau CFR Cluj.

Argumentul că hotărârea are ca scop clar sensibilizarea membrilor afiliaţi e că modificarea de regulament a fost făcută în premieră şi nu s-a produs încă de la începutul sau la jumătatea mandatului lui Burleanu, ci cu numai câteva luni înaintea alegerilor. Şi e o hotărâre care a fost adoptată în premieră, neexistând pe perioada mandatului lui Mircea Sandu. 

Din ediția tipărită afli ce alte pomeni electorale a mai făcut FRF în ultima vreme, ce alte nume vor intra în joc pentru șefia Federației și cine vrea să candideze pentru postul de președinte al LPF. Gazeta poate fi răsfoită și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN NUMĂRUL DE AZI AL GAZETEI

Javi e noul Neubert! Preparatorul fizic al lui Dinamo are un salariu mai mare decât majoritatea "principalilor" din Liga 1

FCSB își întâlnește unul dintre furnizorii importanți de care e dependentă

Urmează un adevărat calvar pentru Dică și FCSB

Adi Mihalcea explică ce n-a mers la UTA: "Jucătorii n-au rezistat presiunii și au clacat"

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
10152745185266576
Romeo Ionescu  •  05 Septembrie 2017, 22:10

treziți-vă, președintele FRF este votat de președinții de cluburi, nu de ziariști, nici de suporteri, nici de FIFA/UEFA, de aceea M Sandu nu a putut fi schimbat nici când Gazeta sau Pro Sport au făcut campanie zdravănă pentru Gh Popescu. Șefii de cluburi nu au nevoie de schimbări surprinzătoare și vor vota la indicațiile politicului care le dă dispoziție.

03101956
03101956  •  05 Septembrie 2017, 11:02

De ce sa fim ***, *** si sa credem ca Burleanu ar fi bine de ales in continuare.......Cat de idioti ar fi cei care l-ar mai vota pe Burleanu....Ce presiuni ar face Burleanu catre cei mici sa- voteze inca un mandat.........Sa plece, singur, inanite de alegeri............O demisie de onoare, asa cum ler place unora sa spuna.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

650572175082385
Popa Constantin  •  05 Septembrie 2017, 09:51

asta-i doar INCALZIREA , urmeaza PENSIILE de ,, merit ''

Vezi toate comentariile (13)
Comentează