FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Chiricheș e desființat de o legendă stelistă: "E a patra spiță la roată și se trezește să vorbească. Doar prostii spune!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 21:49

Adrian Bumbescu (57 de ani), fostul mare fundaș al Stelei, l-a desființat pe Vlad Chiricheș, care a declarat după meciul câștigat cu Armenia, scor 1-0, că a fost o victorie întâmplătoare.

"Chiricheș, care joacă doar în Cupa Italiei, a patra spiță la roată, se trezește să vorbească. Doar prostii spune. Pe vremuri, noi veneam la națională cu o plăcere când îi aveam pe Lucescu și Ienei, acum ce să cauți cu Daum antrenor.

Până spune neamțul trei cuvinte în pauză, începe repriza a doua. De când sunt în fotbal, grupă mai ușoară nu am avut în preliminarii", a declarat Bumbescu la Radio Sport 1.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

MECIURILE URMĂTOARE

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia; 
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Citește și: Unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Daum îi ia apărarea neamțului: "Mă pun în pielea antrenorului și nu e deloc ușor"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (48)
1025196294175439
Stolojan Claudiu  •  02 Septembrie 2017, 23:26

Sunt sictirit de "legendele" astea de 60+ care din 3 vorbe 2 sunt injuraturi. Sunt niste tipi agresivi care vor sa iasa si ei in evidenta cu ceva... ca fotbalistic nu mai pot. Marii jucatori care au avut si o educatie au ajuns manageri, presedinti de cluburi, antrenori etc... ceilalti au ramas niste "legende" care arunca cu noroi in toata lumea. "fi-mi-ar sila" de voi :)

spinoza
spinoza  •  03 Septembrie 2017, 10:28

Nu spune prostii! A spus adevarul! Cine a citit declaratiile de dupa meci si-a dat seama ca ceva este putred la Nationala!

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Septembrie 2017, 09:19

Polonia,Danemarca, Muntenegru ,Romania nu e deloc usoara. "Legenda"asta era un rupator de oase care a avut noroc cu elegantul Belodedici. Chiriches de acord nu are caliatile unui capitan de echipa. Poate ar trebui schimbat. El trebuie sa-si mobilizeze colegii nu sa faca isterii.Nu Daum e vinovat ca ai nostri marcheaza greu.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează