FOTBAL  »  NATIONALA  »  ASTRA

Christoph Daum, desființat de un fost secund de la națională: "Habar n-avea că Latovlevici e român" » Atac dur: "Îl opreau ungurii pe stradă, nu românii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 18:42

Christoph Daum este criticat dur de Valeriu Răchită, cel care i-a fost secund lui Victor Pițurcă pe banca echipei naționale. Aruncă acuze dure, cum că Daum ar fi comis câteva greșeli grave. 

"Daum vorbește frumos, dar ne minte în față. Cum să spună că-l oprește lumea pe stradă să-l roage să rămână la echipa națională? Fiind străin, eu mă gândesc la altceva.

Străinii confundă Bucureștiul cu Budapesta. O fi fost în Budapesta și poate îl opreau ungurii pe stradă și îi spuneau să rămână la naționala României ca să ne distrugă.

Cum poți să aduci un antrenor care nu cunoaște nimic din ceea ce înseamnă fotbalul românesc? Eu cred că președintele Federației a văzut schimbarea de atitudine și de discurs din ultima perioadă, și-a dat seama că a fost o greșeală și se gândește deja la un nou selecționer.

Dar de ce să nu-l schimbăm pe Daum acum? Nu există nicio soluție mai slabă decât Daum. Am aflat că el nici nu știa că Latovlevici e român. După nume, credea că este sârb. Deci nu l-a luat în calcul pe Lato în prima parte a mandatului său, pentru că el credea că e sârb", a declarat Valeriu Răchită la TV Dolce Sport. 

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (15)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  14 Iulie 2017, 13:10

Mai degrabă cu Daum decât cu voi care ați distrus fotbalul romanesc hoților banditilor

borat101
borat101  •  13 Iulie 2017, 07:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabiprossi
gabiprossi  •  13 Iulie 2017, 02:20

daum-daum-daum!!! Chintesenta fotbalului romanesc, mondial si intergalactic!?! Fara el si burleanu, fotbalul nostru ar fi precum ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează