FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Conflictul dintre Gică Popescu și Andrei Vochin a fost tranșat » Verdict categoric

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 21:10

Gică Popescu și Andrei Vochin s-au contrat la TV pe subiectul ”Care conducător al FRF a angajat cel mai slab selecționer: Lupescu sau Burleanu?”.

Cititorii GSP au dat un răspuns categoric, 80 la sută dintre ei considerând că naționala din mandatul lui Christoph Daum este mai slabă decât cea din mandatului lui Răzvan Lucescu.

Doar 5.183 de persoane au fost de părere că actualul antrenor al lui PAOK Salonic  a avut un parcurs mai slab decât neamțul care a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

razvan lucescu

Vezi AICI o analiză a mandatelor lui Răzvan Lucescu și Cristoph Daum!

Citește AICI dialogul aprins dintre Vochin și Gică Popescu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
catalin_cj
catalin_cj  •  06 Martie 2018, 07:45
Postat de Vaxile Roaita pe 05 Martie 2018, 21:44

CLEARWATER: - Vedeți, aici este problema noastră. Marele fotbalist Andrei Vochin, crede că știe mai mult decât știe. Și ce face dumnealui? Îi dă lecții lui GICĂ POPESCU. Doamne apără-ne !

Acel Gica Popescu care a ajuns la mititica după ce a înșelat statul. Degeaba acum ni-l curata presa de *** și ni-l servește ca pe caviar ca e același manager prost. Asta daca nu cumva la jilava se fac cursuri de master în management sportiv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin_cj
catalin_cj  •  06 Martie 2018, 07:42
Postat de para.para pe 06 Martie 2018, 00:20

Chestia e ca nu cititorii au "votat". Rezultatele acestor sondaje sunt manevrate de angajatii hartiei de impachetat guvizi.

S-a votat cu sentiment. Nu s-a votat cine era mai slab ci au votat majoritatea împotriva lui Burleanu, netinand cont de resursele avute în acel moment de fiecare.

catalin_cj
catalin_cj  •  06 Martie 2018, 07:39

Irelevant. Ce jucători avea la dispoziție Lucescu și ce *** a avut Daum. Sa fim serioși, e incomparabil. Mutu, Chivu, Goian, Marica, Raț împreună făceau cât toată nationala de acum cu rezerve cu tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează