FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Contra dezvăluie că a discutat ieri cu FRF: "Am avut o întâlnire cu Stoichiță și Vochin" » Replică dură pentru Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 13:08

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit că ieri a avut o întâlnire cu Andrei Vochin, consilierul președintelul FRF,  și cu Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice FRF.

"Ieri am avut o întâlnire cu Stoichiță și Vochin. Nu am stabilit nimic.  A fost un prim contact. M-au întrebat dacă aș fi dispus să preiau naționala și alte 2-3 lucruri. Nu s-a discutat nimic despre contract. Nici 15 minute nu am stat. Eu acum mă gândesc la meciul de mâine, cu CSU Craiova. Vom vedea ce va fi.

Am înțeles că s-a vorbit și cu Rednic și cu alți antrenori. E normal ce fac cei de la FRF. Sunt în contact cu mai mulți selecționeri. 

Sunt fericit că mă aflu printre candidați. Cei de la FRF au vrut să vadă punctul meu de vedere. Mai departe, ei iau această decizie. Trebuie să discute și cu domnul Negoiță. Trebuie ca toată lumea să fie de acord", a spus Contra la conferința de presă.

Contra a avut și o replică pentru Ion Crăciunescu, care a spus că antrenorul dinamovist și Andrei Vochin s-au întâlnit constant în ultima perioadă.

"Crăciunescu a vorbit fără probe. Aceste declarații îmi fac mult rău. Vorbele acestea trebuie spuse cu mult calm și cu probe. Imaginea mea poate avea de suferit. Lumea poate crede că Dinamo a avut rezultate slabe în ultima vreme pentru că eu am fost cu gândul la națională. Nu este adevărat. Eu mă gândesc doar la Dinamo", a adăugat Contra. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1059109910783295
Luci Luci  •  17 Septembrie 2017, 16:45

Contra. Aliniaza echipa pe care ti-o scriu acuma. Formatia 4-3-3, Portar: Tarasanu; Fundasi: fundas dreapta, Sapunaru, fundas central pe partea dreapta Chiriches, fundas central pe partea stanga Alin Tosca, fundas lateral pe partea stanga Latovlevici; Mijlocasi: mijlocas dreapta Chipciu, mijlocas central Nicusor Stanciu, mijlocas stanga Maxim; Atacanti: pe dreapta Budescu, pe centru Florin Andone sau Claudiu Keseru, pe stanga Denis Alibec; Rezerve: Portari: Pantilimon, Silviu Lung; Fundasi: Benzar, Gardos, Moti, Steliano Filip; Mijlocasi: Razvan Marin, Dorin Rotariu, Gabriel Torje; Atacanti: Stancu, Raul Rusescu, Andone/Keseru. (Desigur, se pot renunta si adauga de fiecare data jucatori, mai ales la rezerve, insa ca si line-up de start cred ca am aliniat cea mai buna echipa la ora actuala).

zecs93
zecs93  •  15 Septembrie 2017, 21:32

Prosti mai sunteti, ura asta fata de Dinamo va luat mintile, contra n-are rezultate ma prostilor ??? A salvat getafe de la retrogradare in primera division ( in cel mai bun campionat din lume ba lunaticilor), a castigat cu petrolu cupa romaniei si a calificat-o in grupele europa league, a ocupat locu 2 cu timisoara si a fost vice-campion dupa hotia de campionat care a fost ( ca normal ei trb sa ia campionatu), la chinezi a ocupat locu 3 cu o echipa care nu mai era in varf de nu mai stiu cand, Contra are rezultate si merita sa fie selectioneru romaniei, ca e dinamovist si Dinamo va da selectioneru aia nu suportati voi

cneius
cneius  •  15 Septembrie 2017, 16:46

"replica dura" ? O replica de bun simt, sinteti *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează