FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Contra transmite un mesaj clar Federației: "Să vină Zenga, eu nu antrenez gratis"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 18:24

Cosmin Contra (41 de ani) se află pe lista FRF, alături de Walter Zenga și Dan Petrescu, pentru înlocuirea selecționerului Christoph Daum.

Zenga a anunțat că e gata să pregătească naționala României și gratis, însă Contra a transmis astăzi că el n-ar veni fără bani la cârma "tricolorilor" și că în aceste condiții îl lasă pe italian să preia naționala.

"De doi-trei ani se vorbeşte că sunt pe o listă a posbililor selecţioneri. Nu am avut niciun contact cu cineva de la FRF până acum şi e normal, pentru că există un selecţioner în momentul de faţă.

De la un telefon până la a discuta cu cei de la Federaţie e cale lungă. Să vină Zenga să anteneze gratis, eu nu antrenez gratis!

Cu jucătorii nu vorbesc despre naţională, este interzis subiectul ăsta", a declarat Contra în cadrul unei conferințe de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
planetfun
planetfun  •  11 Septembrie 2017, 14:38

are flori, are si pamant de flori

dinamo100
dinamo100  •  11 Septembrie 2017, 10:08

Ati pus un titlu care nu reda esenta frazelor spuse de Contra. El a spus clar ca nu s-a pus problema sa fie selectioner, n-a discutat cu nimeni. Povestea cu "nu atrenez gratis" e scoasa din context, cine stie cand si in ce context a spus-o, dar e clar ca nimeni nu i-a propus lui Contra sa fie selectioner, nici pe bani, nici fara.

127939151042796
Marcello Kazan  •  11 Septembrie 2017, 09:30

Da. Sa vina Zenga ca el e mai roman... Se pare ca al nostru Contra a vazut ca Dan Petrescu i-a luat "fatza" si l-a atins in orgoliu... De unde si pina unde, el nu antreneaza gratis ?!?!?... I-a facut cineva de la Federatie o asemenea propunere pentru a antrena nationala gratis ???...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close