FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Critici pentru Vlad Chiricheș! Ciprian Marica se ia de căpitanul naționalei: "Nu vreau să-i dau în cap, dar..."

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 19:47

Ciprian Marica îl taxează pe Vlad Chiricheș, căruia îi reproșează atitudinea pe care o are, mai ales că este jucătorul care poartă banderola de căpitan al echipei naționale.

"Mă deranjează că echipa asta nu are un lider. Căpitanul echipei dă o senzație de lejeritate, i-am zis-o și lui Vlad, personal. Tratează superficial anumite momente, e lejer. El, care ar trebui să fie liderul echipei. De la el am cele mai mari pretenții.

Nu-i dau în cap, știu că nu joacă prea mult și îi e greu să se motiveze. Când vii de la o echipă care nu joci, e foarte greu. Nu poate avea un moral ridicat. Dar să fie mai implicat.

Trebuie să ofere siguranță. Oricum el trebuie să joace cu Grigore, se înțeleg mai bine, s-a văzut și aseară că nu a mers cu Moți. Întrebarea mea este simplă, ar fi putut depăși România pe cineva într-o dublă manșă la baraj?

Dacă tu nu ai atitudine când vii la națională, nu ai ce căuta aici. Ca lider al naționalei, trebuie să ai atitudine. Antrenorul nu ți-o dă, asta trebuie să o ai în general. Antrenorul îți dă moral, dar atitudinea trebuie să o ai, altfel n-ai ce căuta aici", a zis Ciprian Marica la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Noiembrie 2017, 11:18

De la olandezi n-am remarcat nici un jucator.Toti au jucat bine.Au format o echipa. Ai nostri au fost net depasiti. In plus noua ca mentalitate ne trebuie unul.Un anume numar 10.Acum se pare Budescu este idolul tribunelor. Doua fente sau pase cu calcaiul si suporterii sunt fericiti.Nu conteaza centrarile sale in spatele portii ,suturile in tribuna,etc . Asa a fost si cu Dobrin.Amarcat in total 5 goluri la Nationala. Si este considerat cel mai cel. Hagi a fost exceptional ,dar pe de-a intregul am avut o echipa mare. A fost ce inseamna o echipa !

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Noiembrie 2017, 11:14

Chiriches e de neinlocuit. Cu el incepe ..echipa.Asa se pare.

alenb
alenb  •  16 Noiembrie 2017, 09:34

Slab jucator, are insa pile si este convocat, ba mai mult joaca, ba culmea esti titular. Un fundas asa jenant n-am vazut de mult.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează