FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Cum a răspuns Burleanu, în direct, la întrebarea "Ar putea Hagi să fie selecționerul echipei naționale?"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 18:27

Răzvan Burleanu a vorbit la Fotbal Club, emisiunea lui Radu Naum, despre posibilitatea ca Gheorghe Hagi să ajungă selecționerul echipei naționale și a oferit un răspuns diplomat referitor la situația lui Hagi, patron al unei echipe de club. 

"DA" PENTRU HAGI, DAR NU PREA ;)

Într-un dialog în studioul TV Digi Sport, președintele FRF nu a negat posibilitatea ca Hagi să ajungă selecționer, dar a scos în evidență situația complicată a acestuia din cauza poziției de la echipa de club.

Radu Naum: Hagi ar putea să fie selecționer?
Răzvan Burleanu: Sigur!

Radu Naum: Și ar putea rămâne patron la echipa de club?
Răzvan Burleanu: Cred că o situație ca aceea ar expune orice persoană, dar vorbim de o situație ipotetică. Comisia Tehnică nu cred că se poate pronunța în această situație.

"Nu cred că un antrenor poate să se împartă între o echipă de club și o echipă națională, mai ales când se află la început de campanie de calificare" Răzvan Burleanu

Citește și: 

Burleanu, față în față cu Radu Naum la TV: "Nu am cum să-i reziliez contractul lui Daum. Sunt două variante" + "N-am niciun motiv să-mi dau demisia"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
679590185501984
Gheorghe Ionut  •  08 Septembrie 2017, 17:47

Hagi este un antrenor slab.Este campionul Romaniei nenorocitilor.De ce nu sunteti corecti? Luati de la fiecare echipa jucatori de banii care a vindutHagii si vede-ti ce ar face antrenorii acestor echipe? A fost antrenorul nationaleidar a-ti uitat ce fotbal se juca si cum a fost furat de arbitrii.De ce nu sunteti corecti. HAI ROMANIA.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  07 Septembrie 2017, 23:29

Hagi e unul dintre cei mai slabi antrenori din Romania. Ce sa caute la nationala? Din lac in put...

bigd
bigd  •  07 Septembrie 2017, 22:19
Postat de Daniel Irimescu pe 07 Septembrie 2017, 19:21

Un popor de clowni . Ii vezi mereu la treaba spunind nimic adica nimeni nimic nimeni . Ala cu dinamo care nu a mai jucat in europa de cind haul si daca va juca vaa da in fiecare an numai de milan . Alalalt cu rapidul care personal nici nu mai stiu unde e pe planeta asta . Altul cu steaua care nu se stie exact daca activeaza in liga 1 sau in liga a a !! Un popor de mistocari . O NATIONALA pe masura .

Nu te contrazic!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează