FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

VIDEO Daniel Oprița le ține partea tricolorilor: „Ar trebui să fim mulțumiți cu ce au arătat”

Foto: Daniel Oprița
Foto: Daniel Oprița

Articol de , - Publicat sambata, 17 iunie 2023 22:06 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 23:13

Prezent la barajul pentru promovarea din liga a 3-a dintre Daco Getica și  Tricolorul Breaza, Daniel Oprița a vorbit pentru GSP.ro despre rezultatul înregistrat de  România în fața celor de la Kosovo.

Antrenorul celor de la CSA Steaua este de părere că ar trebui să existe o mulțumire pentru faptul că „tricolorii” s-au descurcat în fața unei formații mult mai puternice.

E OUT pentru meciul cu Elveția! Veste proastă primită de Edi Iordănescu
ELVEȚIA - ROMÂNIA
E OUT pentru meciul cu Elveția! Veste proastă primită de Edi Iordănescu

VIDEO. Daniel Oprița: „Nu le-a fost ușor”

„La condițiile care au fost, cu un meci de luptă, e bine că au scos și acest rezultat și am luat punctul. Chiar dacă este greu, trebuie să mergem încrezători și să ne jucăm șansa și în Elveția. Ar trebuie să fim mulțumiți și cu ce s-a întâmplat pentru că cei de la Kosovo au jucători foarte buni, care evoluează la echipe importante. Tricolorilor nu le-a fost ușor”, a spus Daniel Oprița.

VIDEO. Ce părere au avut bucureștenii despre jocul naționalei cu Kosovo

Părerile bucureștenilor au fost împărțite referitor la remiză albă înregistrată de „tricolori”, majoritatea considerând că elevii lui Edward Iordănescu puteau face mai mult. De asemenea, aceștia au mai concluzionat că avem șanse foarte mari pentru a obține calificarea la Euro 2024.

Printre cei mai lăudați jucători după partida de aseară au fost Burcă, Moldovan și Drăgușin. Iată cum au răspuns aceștia:

  • „Nu este conform așteptărilor, dar au jucat cât de cât ieri, cu Kosovo. Față de ce a fost până acum, parcursul este unul bun, este o evoluție. Cu Elveția sper să scoatem un egal”
  • „Au jucat doar că să zică și ei ceva. În rest sunt numai neamuri și pile”
  • „Se putea să avem un meci mai bun. Puteau fi mai multe schimbări la nivelul formulei de joc, nu a fost cea mai bună. Să fim sinceri, Kosovo era o echipă de bătut. Partida cu Elveția nu este tranșată și cred că și acolo putem scoate un rezultat bun”
  • „Au avut un joc foarte prost! Cu Elveția, n-avem nicio șansă, au jucători de meserie. Mi-aș dori să ajungem la Euro, dar cred că repetăm figura și rămânem acasă”
  • „Se poate mai bine pentru că avem jucători de calitate, dar cred că trebuie să folosim o tactică mult mai ofensivă. Burcă, Moldovan și Drăgușin au fost cei mai buni ! Dacă vom putea fi ceva mai motivați față de cea fost ieri, putem reuși ceva”
  • „Mi-a plăcut toată echipa! Terenul a fost destul de greu că a plouat, iar ai noștri au jucat într-o baltă. Moldovan, Drăgușin au fost cei mai buni. Dacă intră Coman și Hagi, îi batem pe elvețieni!”
  • „Am fost slabi, dar se putea și mai bine. Din păcate, a fost și vina terenului! Mi-a plăcut toată echipa, iar dacă se punea și mai multă pasiune era mai bine, asta ne cam lipsește. Dacă scoatem un egal, ar trebui să fim mulțumiți cu Elveția! Eu sper că ne vom califica la Euro pentru că în afară de elvețieni, restul sunt abordabile”

Citește și alte știri despre naționala României:

Iosif Rotariu, brutal de sincer cu naționala României » Cum i-a catalogat pe „tricolorii” care au celebrat în exces decizia VAR

Fotbalistul aparte la naționala U21 » E înscris la două facultăți, iar marea lui pasiune e șahul: „Încerc să joc în fiecare zi”

Citește și:

Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Campionate
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  17 Iunie 2023, 23:25

Daaa, dar gesepistii sunt tare nemultumiti si nu sunt de acord cu Oprita! Ar fi bine sa-i dea talpan in judecata sa le iasa nemultumirea pe nas....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează