FOTBAL  »  NATIONALA  »  CEX

Răzvan Burleanu, vești importante pentru formațiile din primele două ligi » Au fost anunțate datele

Rapid - FCSB/ foto Cristi Preda
Rapid - FCSB/ foto Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 17:26 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 17:26

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a dezvăluit data la care se va termina actuala ediție a Superligii, dar și ziua în care va începe viitorul sezon.

Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă la finalul ședinței Comitetului Executiv. Președintele FRF a început discursul cu datele esențiale pentru sezonul în curs, dar și pentru următorul.

Adi Popa a semnat cu noua echipă: surpriză majoră
TRANSFER
Adi Popa a semnat cu noua echipă: surpriză majoră

Răzvan Burleanu, concluzii după ședința Comitetului Executiv

Play-off-ul actualei ediții de campionat se va încheia pe data de 19 mai. Play-off-ul din liga secundă se termină pe 11 mai, iar pe 19 și 25 mai vor avea loc barajele pentru promovarea/menținerea în primul eșalon.

Tot pe 25 mai va avea loc și finala barajului pentru Conference League, meciul care va decide ultima reprezentantă a României în cupele europene.

Finala Cupei României a fost programată pe 15 mai, pe stadionul din Sibiu.

Format nou pentru Supercupa României

Răzvan Burleanu a vorbit și despre noul format al Supercupei României: „Supercupa se joacă pe 6 iulie, se va disputa pe terenul echipei campioane. Această intervenție va contribui la întărirea brandului Supercupei, prin oferirea unei platforme pentru echipa campioană. Va putea chiar să își prezinte lotul de jucători pe teren propriu, înaintea debutului în preliminariile Champions League. Vrem să facilităm tot timpul necesar pentru pregătirea acestei faze”.

Tot astăzi am reușit să aprobăm noile criterii de omologare a stadioanelor din România. Ele vor fi împărțite pe 3 categorii, pe fiecare eșalon competițional. Propunerea vine ca o detaliere a criteriilor de diferențiere. Vom avea câte 3 categorii pentru fiecare eșalon în parte. Ceea ce ne dorim prin acest manual... ne va ajuta ca echipele care ajung în fazele superioare ale competiției, să beneficieze de cele mai bune condiții în ceea ce privește infrastructura. Aceste criterii vor oferi și dreptul de participare în anumite faze ale competițiilor
- Răzvan Burleanu, președinte FRF

VIDEO. Răzvan Burleanu laudă noul format al Cupei României: „Am adus mai multă lume pe stadioane, a crescut fondul de premiere”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

S-a stabilit programul etapelor 2 și 3 din play-off și play-out » Când se joacă Farul - FCSB și Dinamo - Petrolul
PROGRAM
S-a stabilit programul etapelor 2 și 3 din play-off și play-out » Când se joacă Farul - FCSB și Dinamo - Petrolul
Dinamoviștii la startul play-out-ului: „Fără baraj”. Care este situația lui Dennis Politic
HERMANNSTADT - DINAMO
Dinamoviștii la startul play-out-ului: „Fără baraj”. Care este situația lui Dennis Politic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Ss21
Ss21  •  15 Martie 2024, 18:06

Supercupa pe terenul campioanei?! Este un meci mai mult simbolic, trebuia programat într-o locație fără legătură cu prima ligă pentru promovarea fotbalului.

soimiisibiu
soimiisibiu  •  15 Martie 2024, 18:03

Domnu Burleanu, Niculae e membru în comitetul executiv din partea formațiilor din liga 1.nu credeți ca ar trebui exclus din comitetul executiv?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează