FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 10 IUNIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Daum, despre o demisie de la națională: "Credeți că jucătorii voștri vor deveni mai buni dacă plec?" » Ce ofertă colosală a primit

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 14:02

Selecționerul României, Christoph Daum, a vorbit despre posibila plecare de la națională și despre oferta avută din țările arabe.

"Acum două săptămâni a fost pe masă o ofertă de 2,5 milioane de euro din țările arabe. Dar nu mă duc în zona arabă pentru 2 milioane în plus. Nu alerg după banii din zona arabă. Trebuie să înțelegem că sunt lucruri și valori mai importante decât banii.

Credeți că dacă îmi dau eu demisia va fi un pas înainte pentru fotbalul românesc? Credeți că jucătorii actuali vor evolua mai bine? Vor apărea alți jucători? Eu nu cred", a spus Daum la conferința de presă.

Citește și: Accidentare de ultim moment a unui titular înainte de Polonia » Daum: "Aș zice că nu joacă sâmbătă"

"Sunt dezamăgit de ceea ce am găsit la nivelul Ligii 1. Eu știam că fotbalul este sportul numărul 1 în România. Este o provocare să fiu parte din acest proces, de creștere al fotbalului. Dacă vom continua acest proces, ne vom bate cu echipe de nivel mediu în scurt timp"  Christoph Daum

Daum a vorbit și despre duelul cu Polonia, de sâmbătă, 10 iunie, din preliminariile CM 2018.

"Este important că avem o șansă să ne calificăm. Nu contează dacă procentajul șanselor de calificare este mare sau nu. Trebuie să jucăm până la maximum. Dacă facem asta, vine și rezultatul. Avem în față o echipă puternică a Poloniei. Trebuie să ne depășim limitele.

Trebuie să apărăm bine și să avem o defensivă bună. Trebuie să avem ocazii de a marca și să înscriem. Vrem să avem controlul partidei. Antrenăm capacitatea de finalizare a fiecărui jucător.

Am lucrat mai multe registre tactice. Avem mai multe opțiuni de joc. Ne putem adapta în timpul meciului, în funcție de cum evoluează meciul. Nu contează cum vom juca, contează poziționarea jucătorilor și cum joacă aceștia. Trebuie să fim compacți și conectați. Avem mulți jucători de calitate și sunt tot mai buni în fiecare zi. Cred în echipă. Comunicarea este foarte importantă. Trebuie mereu să le spunem jucătorilor ce fac bine și ce nu fac rău", a adăugat Daum.

 

  • Meciul dintre Polonia și România se va juca pe 10 iunie, de la ora 21:45, la Varșovia, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1

LOTUL COMPLET:

Portari: Tătărușanu (Fiorentina, 43 meciuri/0 goluri la națională), Pantilimon (Watford, 24/0), Niță (FCSB, 0/0), Lung Jr. (Astra, 3/0)

Fundași: Benzar (FC Viitorul, 5/0), Țîru (FC Viitorul, 1/0), Chiricheș (Napoli, 45/0), Săpunaru (Astra, 21/0), Gardoș (Southampton, 13/0), D. Grigore (Al Sailiya, 28/0), Toșca (Betis, 5/0), Latovlevici (Karabukspor, 11/0), C. Ganea (FC Viitorul, 0/0)

Mijlocași: Hanca (Dinamo, 0/0), R. Marin (Standard Liege, 5/1), Bicfalvi (FC Ural, 3/0), Pintilii (FCSB, 34/1), Stanciu (Anderlecht, 12/5), Băluță (CSU Craiova, 0/0), Chipciu (Anderlecht, 27/4), Stancu (Bursaspor, 48/12)

Atacanți: Rotariu (Club Brugge, 3/0), Grozav (Terek Groznîi, 13/3), F. Andone (Deportivo, 13/1), Alibec (FCSB, 7/1), Ivan (CSU Craiova, 4/0)

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13p
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (10)
gabiprossi
gabiprossi  •  07 Iunie 2017, 02:13

daum-daum-daum!!! ... tu invata-i pe cei mici, cum sa traga pe narici!?! MINTI PUDRATULE !!!

calinescu_
calinescu_  •  06 Iunie 2017, 17:21

PLEACA *** IN LUMEA TA .....!!!!! CUM SA-I SELECTIONEZI PE TARU (FARA BOLI E ZERO) , GARDOS (CARE NU JUCA IN CAMPIONAT DECAT CU SUKALA ,DEOARECE CU CHIRICHES ERAU DOUA CATASTROFE ) CHIRICHES CARE LA FEL CA GARDOS E O MARE TZEAPA CARE JOACA INGROZITOR ) , LATOVLEVICI , GANEA , MARIN (MAI MULT DE 10 MIN NUI POATE JUCA), CHIPCIU CARE ESTE O CATASTROFA ,BICFALVI SAU ROTARIU ????? DE CE NU AU FOST SELECTIONATI : STEFAN RADU ,STELIANO FILIP , NISTOR , MAXIM SI BUDESCU ?????????????????? CE II DA PRODANK ACESTUI MIC *** CA SA-I FACA SELECTIA ?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xcited
xcited  •  06 Iunie 2017, 16:48

Daca Stanciu marca din acel penalty cu Muntenegru eram pe locul 2 , despre ce vorbim , "cunoscatorilor"?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close