FOTBAL  »  NATIONALA  »  BARAJ EURO

Focarul de coronavirus de la FCSB afectează naționala: planul lui Rădoi e dat peste cap! Cine va fi titular cu Islanda

Articol de , , - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 07:21 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 09:00

Infectat cu coronavirus, Dennis Man (22 de ani) trebuie să stea pe margine până va fi testat negativ, nu mai devreme de șapte zile de la data la care a fost constatată îmbolnăvirea. I-ar mai rămâne puțin timp ca să intre în formă pentru jocul din Islanda, de pe 8 octombrie, din barajul pentru EURO 2020.

Selecționerul Mirel Rădoi l-a pierdut pe Coman, nu-l va putea folosi în Islanda, în semifinala barajului de calificare la Euro, și e pe cale să-l piardă și pe Man. Florinel a suferit o entorsă în partida cu Bacika Topola, din Europa League, și s-a mai ales și cu COVID, a ieșit din calculele pentru deplasarea din Islanda. Dennis a luat și el coronavirus și acum trebuie să aștepte să înregistreze un rezultat negativ la un test pe care nu-l poate efectua mai devreme de șapte zile față de momentul în care a fost constatată îmbolnăvirea lui.

Trebuie să se însănătoșească rapid și să joace

Rezultatul pozitiv a fost constatat miercuri seară, cu 24 de ore înaintea jocului cu Slovan Liberec, deci Man ar putea să se antreneze, cel mai devreme, începând de săptămâna viitoare. Au scăzut, așadar, șansele ca el să devină bun pentru meciul naționalei, programat pe 8 octombrie. În scenariul cel mai favorabil, Dennis ar fi testat negativ în săptămâna următoare, ar relua antrenamentele și ar apuca să joace 90 de minute împotriva lui Dinamo, cu cinci zile înaintea barajului cu islandezii. Așa ar ajunge într-o formă decentă și ar căpăta șanse să fie convocat.

Îmbolnăvirea a apărut tocmai când Man se prezenta excelent, marcase șase goluri în numai trei zile, câte trei cu Bacika Topola, în Europa League, și cu FC Argeș, în campionat. El avea selecționarea ca și asigurată, grație randamentului grozav de la club. Deocamdată i-a devenit aproape imposibil să mai prindă lotul, din cauza pauzei la care este forțat.

Mirel Rădoi l-ar fi luat pe Dennis Man la națională

Rădoi nu l-a chemat nici pentru primele două meciuri ale sale ca selecționer, cu Irlanda de Nord și cu Austria. Mirel a planificat pentru prima partidă o formulă fără extreme, cu patru mijlocași centrali, iar în jocul al doilea l-a utilizat pe Deac ca mijlocaș dreapta. 

Selecționerul îl avea în vedere pe Dennis de data aceasta, existau șanse foarte mari să apeleze la el. Coronavirusul a dat peste cap planul, așa că Deac va fi din nou titular în națională. 

5 goluriîn 4 meciuri din ediția aceasta a Ligii 1 are Dennis Man

VIDEO Marius Șumudică, laude pentru selecționer: „Rădoi va ajunge un mare antrenor”

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV FCSB - Dinamo redeschide Arena Națională! „Derby de România”, pe cel mai mare stadion al țării

Jucătorul pentru care Becali trebuie să-i dea 10.000 de euro pe meci lui Dinamo » Contra l-a împins către FCSB

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
robotzel
robotzel  •  28 Septembrie 2020, 13:14
Postat de ishhhhhhhh pe 26 Septembrie 2020, 10:20

In acest moment, Deac > Dennis Man. Deac e constant

in cel mai prost moment din cariera lui Man acesta este peste Deac al tau in cel mai bun moment indiferent de constanta. Lasa-ne cu bosorogul tau de varsta cu strabunicul meu.

thebluestlion
thebluestlion  •  26 Septembrie 2020, 10:52

L-au mai băgat în naționala mare și nu a jucat nimic. Nu poți spune că Man e o pierdere la ora asta! Plus că și soacră-mea se apără mai bine!

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  26 Septembrie 2020, 10:27
Postat de ishhhhhhhh pe 26 Septembrie 2020, 10:20

In acest moment, Deac > Dennis Man. Deac e constant

Deac asta, e de-o seama cu tac-tu, are 35 de ani si pe Deac l-am vazut in meciul cu Spania de la noi cat de "bun" este in meciurile "tari" fiind principalul vinovat la ambele goluri ale spaniolilor!//////////// min. 27: Penalty pentru Spania! Deac l-a călcat pe Ceballos, iar arbitrul a arătat punctul cu var. ////////////min. 47: România - Spania 0-2. GOOOOOOL Spania! Alba stă perfect la offside și îl păcălește pe Deac, apoi centrează de pe stânga, iar Alcacer, nemarcat, înscrie simplu din centrul careului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează