FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

exclusiv // video Eric de Oliveira le ține pumnii tricolorilor la meciul cu Israel: „Dacă naționala se califică la EURO, fotbalul românesc are de câștigat”

Eric de Oliveira
Foto: GSP
Eric de Oliveira Foto: GSP

Articol de , , - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 15:02 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 15:13

Israel și România se întâlnesc în preliminariile EURO 2024, de la ora 21:45. Partida care ne poate duce la turneul final va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima TV. Dacă nu pierde, România se califică matematic la EURO 2024, cu un meci înainte de finalul preliminariilor.

Eric de Oliveira (37 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro prin care le-a urat succes tricolorilor înaintea partidei cu Israel de diseară.

4 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Israel » La cine a renunțat Edi Iordănescu
ISRAEL - ROMÂNIA
4 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Israel » La cine a renunțat Edi Iordănescu

Eric: „Dacă România se califică la EURO, fotbalul românesc are de câștigat”

Eric a declarat că naționala României are șanse mari la calificare: „Va fi un meci greu, ambele echipe vor să se califice. Noi avem prima șansă, eu aștept cel puțin un 2-0 pentru noi. Mereu am fost încrezător, sunt sigur că băieții vor fi capabili să aducă calificarea pe care am așteptat-o.

Punctul forte îl reprezintă jucătorii tineri, mulți dintre ei au jucat împreună, avem șanse. Nu este momentul pentru critici, este momentul să ștergem tot ce a fost până acum, să fim toată țara alături de băieți. Dacă România se califică la EURO și fotbalul românesc are de câștigat, așa că le ținem pumnii băieților”.

Eric: „Azi ar trebui să rupem blestemul”

„Mereu există o primă dată, azi ar fi timpul să rupem blestemul și să mergem mai departe, nu doar să participăm, dar să facem o figură frumoasă. Avem niște copii din spate care se uită la băieți, cu calificarea asta putem să creăm jucători pentru viitorul apropiat”.

Eric: „Copiii care se uită vor să ajungă și ei acolo, cum a fost cu David Popovici, mulți vor să fie înotători acum”

„Copiii care se uită vor să ajungă și ei acolo, cum a fost cu David Popovici, mulți vor să fie înotători acum. Sper ca naționala să ajungă unde trebuie și să avem copiii din spate care merită să fie crescuți bine. 

Din păcate, n-am reușit să fac rost de bilete pentru meciul cu Elveția, aș fi vrut să duc copiii la meci, cel puțin să vadă prima dată naționala României. Copiii mei au treabă cu fotbalul și dacă România se califică, pentru ei ar fi ceva încântător”.

Vezi și alte știri:

Mesajul lui Florin Gardoș pentru selecționer: „Eu așa aș aborda meciul”
ISRAEL - ROMÂNIA
Mesajul lui Florin Gardoș pentru selecționer: „Eu așa aș aborda meciul”
Internaționalul român pe care pariază MM Stoica: „Are un fizic și o viteză extraordinare”
PARIU
Internaționalul român pe care pariază MM Stoica: „Are un fizic și o viteză extraordinare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demostene1
demostene1  •  18 Noiembrie 2023, 15:58

Eric e mai român decât jumătate din lotul naționalei. Păcat că nu a putut să joace pentru Romania când era în formă maximă.

PastaCorectoare
PastaCorectoare  •  18 Noiembrie 2023, 15:56

We love you, Eric!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează