FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Eroul naționalei U21 explică ce i-a dat putere să apere penalty-ul decisiv: "M-am uitat pe fețele coechipierilor mei și am văzut dezamăgirea"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 10:06

Portarul Ionuț Radu, eroul naționalei României U21 din meciul câștigat în Portugalia, 2-1, după ce a apărat un penalty în prelungiri, a explicat ce i-a dat putere să apere lovitura de pedeapsă din prelungiri.

"Datorită colegilor am apărat penalty-ul din minutul 100. Știți de ce? Pentru că atunci când s-a dat penalty i-am privit pe toți în față și vedeam dezamăgirea pe fețele lor. Asta m-a făcut să capăt putere.

Nu vreau să par lipsit de profesionalism față de echipa mea de club, dar de la meciul cu Bosnia nici nu mai pot dormi, mă gândesc deja la jocul cu Țara Galilor", a declarat Ionuț Radu la Radio Sport 1.

Radu a vorbit și despre modul în care a fost primit la echipa sa de club din Italia: "Țin să le mulțumesc tuturor colegilor mei că m-au făcut erou. Când am ajuns la Genova toți mă luau pe sus, mai aveam un pic și mă chemau la interviuri. Numai că fără colegii mei nu aș fi ajuns în această situație. Am un coleg în atac, la naționala U21 a Italiei și mi-a spus că s-a bucurat mai mult pentru mine că va fi cel mai tare EURO de până acum, cel de aici din Italia".

"Cea mai mare bucurie a mea, cred că și a colegilor mei, a fost când am văzut că mulți români erau fericiți. De-aia m-am apucat de fotbal, pentru astfel de clipe" Ionuț Radu, portar România U21

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  19 Septembrie 2018, 11:37

Baiatul asta (pardon, tanarul acesta) chiar stie sa vorbeasca. Merita cu prisosinta banderola de capitan a echipei U21. Cred ca n-o va lepada pana la 40 de ani (va ajunge titular la cei mari).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează