FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Chivu rupe tăcerea într-un interviu-eveniment pentru cititorii GSP și face un anunț în premieră legat de alegerile FRF » Ce îi reproșează lui Burleanu

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 00:03

Într-un interviu exclusiv acordat lui Justin Gafiuc și Marius Mărgărit, fostul căpitan al “tricolorilor”, Cristi Chivu, recunoaște că va intra în staff-ul “Kaiserului” la FRF, dacă acesta va câștiga alegerile pe 18 aprilie. 

Din informațiile GSP, Chivu ar urma să preia postul de director al Departamentului internațional, în cazul în care Lupescu iese președinte. 

"Deocamdată, sunt alături de Ionuț Lupescu în campanie, dar când am luat decizia de a-l sprijini am fost conștient că va trebui să-l ajut și după alegeri.

Am avut discuții, dar n-aș vrea să intrăm acum în detalii. Dacă sunt aici să-l susțin înainte de alegeri, cu siguranță mă voi implica și după aceea!", anunță în premieră fostul câștigător de Liga Campionilor cu Inter. 

"Dureros e că, dincolo de campanie și rivalitate, în cei patru ani de mandat Burleanu a denigrat constant trecutul și a aruncat cu noroi în foștii jucători, începând cu Popescu și Hagi, care, prin ceea ce au făcut în carieră, și-au câștigat dreptul de a-și exprima un punct de vedere cu greutate. Dreptul ăsta nu ni-l poate lua nimeni! Se pare că deranjăm, iar cine l-a sfătuit să aibă o asemenea poziție zeflemitoare la adresa trecutului i-a făcut numai rău lui Burleanu. Copiii au nevoie de modele, de exemple, care vin din acest trecut denigrat de actualul președinte" Cristi Chivu pentru GSP

Fostul căpitan al ”tricolorilor” explică de ce a refuzat oferta lui Răzvan Burleanu în 2014, prezintă motivele pentru care i s-a alăturat lui Lupescu în campania federală și prioritățile fotbalului românesc. 

Interviul-eveniment pe 3 pagini cu Chivu poate fi citit integral în Gazeta de joi (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
2069795053253645
Florian Constantinescuflorian  •  29 Martie 2018, 08:06

o adunatura de oameni ,obisnuiti sa castige bani usori , FRF a fost si este vestiarul cu bani al unei tari in agonie ! vaca de muls pt vilegiaturisti ! ocupatie pt unii ce au incheiat o cu sportul demult si nu suporta sa fie oameni obisnuiti ! ce lucruri maretze fac ei acolo , orice investititii se realizeaza cu alte firme si oameni care se pricep ! ei nu sunt decat gestionari cu acte in regula ! Cand se schimba echipa , mereu raman altii pe afara si incep sa latre ca ei faceau mai bine ! de fapt ei nu fac si nu au facut nimic ! i a sa ii puneti sa vina la frf pe gratis sa vezi cum fug marile stele ale fotbalului ! dupa rezultate asa ar trebui sa fie ! a cata reconstructie este , si iar si iar ne pacalesc si ...

paul801
paul801  •  29 Martie 2018, 05:29

Pe popescu copii sa-l aiba model ca sportiv , nu ca om. Cum pe plan sportiv si-a incheiat cariera , pe plan administrativ Popescu nu are ce model sa fie . Ar trebui sa va revizuiti cu totii atitudinea si sa izolati putin infractorii de sportivi.Nu-l poti pune pe Hagi in acelasi loc cu Popescu, desi si ''Regele'' a facut si a primit ''omenii'' prin prima liga .Ce sa faca Lupescu la FRF , sa-si umple iarasi buzunarele ? Cristi Chivu acum doua luni spunea ca e petarda in administrativ , acum vrea sa se implice .Dintre toti , el ar fi trebuit sa candideze , caci nu e patat .Sper totusi ca Burleanu sa ramana presedinte , daca dorim cu adevarat sa schimbam ceva in fotbalul nostru.

1641575622531163
Anglitoiu Iulian-Daniel  •  29 Martie 2018, 04:12

Jenant sincer nu trebuie sa va expuneți la asemenea manipulare l&b sa ducă o lupta cinstită dacă sunt bărbați nu au nevoie de prieteni și ziare care ajuta.... Chivu 0 respect ca ai întrat în prostia asta.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează