FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

EXCLUSIV FRF vrea să aducă o națională uriașă la Craiova + România ar mai putea disputa un amical exotic

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 09:22

FRF încearcă în aceste zile să finalizeze discuțiile privind amicalele naționalei de la mijlocul lui noiembrie, când se vor disputa barajele pentru CM.

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, intenția Federației ar fi să dispute un meci acasă, pe noul stadion din Craiova, cu un adversar de top, pe lista contactelor aflându-se Portugalia, Olanda, Franța și Anglia.

În plus, România ar putea avea parte de un amical exotic. De asemenea, va fi o partidă în deplasare, una dintre soluțiile în discuție fiind un joc la Dubai, împotriva reprezentativei Emiratelor Arabe Unite

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
brandremist
brandremist  •  11 Octombrie 2017, 11:12

De ce nu încearcă și ei să aducă niște naționale din America de Sud (Columbia, Uruguay etc). Oricum n-avem șanse să ajungem la vreun Mondial prea curând măcar așa vedeam și alte echipe de pe alte continente că de europeni mi s-a luat. Urmează acum și Liga Națiunilor.

1198649370199221
Dumitru Florin  •  10 Octombrie 2017, 17:19

Asa da! Altfel cum sa-si duca Burleanu ciracii in Dubai daca nu in "interes de serviciu"?!? Daca-i ia si pe presedintii de AJF-uri (ce e pentru o insitutie "serioasa" ca FRF un plus de vreo 40 de persoane?!?), in mod sigur castiga inca trei,patru mandate (ca statutul e usor de schimbat)!!

10206088110775210
Enver Hoxha  •  10 Octombrie 2017, 13:33

Bucurie pentru fraieri. Un amical ”de lux” din ăsta costă cât toată leafa lui Daum pe doi ani. Și la ce folosește? Ca să ne simțim ”mândri că suntem români”? Burleanu aruncă banii pe fereastră în stilul Dragnea-Tăriceanu. Milioanele tocate în 3 ani ar fi putut relansa tot sectorul juvenil al fotbalului. Se putea tripla numărul copiilor din școlile de fotbal. Dar Burlică așteaptă să crească Hagi jucători pe cont propriu...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează