FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Motivul tulburător al rupturii totale dintre Gică Popescu și Anghel Iordănescu: "Așa n-ar mai fi fost condamnat"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 13:36

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, a acordat un amplu interviu pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Popescu a vorbit și despre relația dintre Anghel Iordănescu și Gică Popescu, dezvăluind în premieră motivul pentru care cei doi nu-și mai vorbesc, deși au colaborat la echipa națională.

"La condamnarea lui Popescu, mai mult indirect, ar fi contribuit și inerția lui Iordănescu. Gică avea nevoie de un act prin care i-a vândut lui Iordănescu locul pe care e acum o școală din Pipera. Dacă ar fi avut acel act, Popescu n-ar mai fi fost condamnat. Și Iordănescu nu i l-a dat. Eu mă opresc aici cu explicațiile.

Mai multe vă poate spune Gică. Iordănescu e într-un conflict total cu Generația de Aur. E posibil să mai fie și alte motive pe care nu le stăpânesc", a spus Pompiliu Popescu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

"Cu Iordănescu e ceva personal, ceva mai urât. Nici nu ne-am mai întâlnit și nu țin neapărat să-l văd"Gică Popescu, în octombrie

Pe 4 martie 2014, cu o zi înainte de alegerile pentru președinția FRF, Gică Popescu a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile primită în Dosarul Transferurilor. A fost eliberat pe 4 noiembrie 2015.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
new_philips
new_philips  •  18 Decembrie 2017, 14:54

Avea nevoie de un act prin care i-a vandut un teren lui Iordanescu?! Pai, daca vanzarea a existat, Popescu, ca vanzator, nu avea acel act? Sau notarul unde s-a semnat? Sau Gica Popescu voia ca Iordanescu sa comita un fals pentru a-l ajuta?!

alegsandru
alegsandru  •  18 Decembrie 2017, 14:44

Tati Puiu, un personaj alunecos,strans apropiat de securime, oaspete in sufrageria lui Oprea si colaborator al presedintelui Federatiei Coldiste de Fotbal.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Decembrie 2017, 14:24

Dupa metoda "Erau banii pentru un teren in valiza aia, poate sa confirme si Piturca" ? Pentru cine e curios, au fost publicatii care au dat fragmente din dosarul lui Gica Popescu, ca sa fac un sumar, el scotea bani din tara (pentru fratii Becali) cu geamantanul si nu era controlat la vama pentru ca era Gica Popescu. Bani care niciodata nici nu au fost dati inapoi, nici impozit, nici nimic. "Prejudiciul" platit de fostul capitan al Barcelonei a fost un mizilic, neplata unui impozit pe un teren de nimic (pentru cei din Bucuresti, e vorba de terenul din Drumul Taberei, la fostul cinema Favorit), prejudiciul pentru neplata taxelor de ani de zile de scos bani cu geanta din tara nu a fost niciodata platit. Sigur, toata lumea stia ce face Gica Popescu, iar arestarea lui in momentul alegerilor nu a fost deloc intamplatoare. Dar, repet, Gica Poescu (din pacate pentru el) a fost carausul banilor dubiosi ai fratilor Becali.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează