FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV Șeful de campanie al Generației de Aur îl face praf pe Marica: "E mai rău ca Burleanu!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 12:46

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale și șeful de campanie al Generației de Aur, a afirmat într-un interviu acordat în exclusivitate ediției tipărite a Gazetei de luni că îl consideră pe Ciprian Marica un posibil candidat pentru șefia FRF mai rău decât Răzvan Burleanu.

Iată un fragment din interviu: 

- Ziceați că Burleanu a apelat la Iliescu. Ce influență să mai aibă fostul președinte? Credeți că-l știe, măcar, pe șeful FRF?
- Păi, bineînțeles, probabil l-a întrebat "Cine ești tu, mă?". El îl mai are acum pe Dâncu, de la Cluj. Apare Dâncu și la meciuri, și la fast-fooduri cu Burleanu. Pe Dâncu l-a mai abordat pentru protecție și Marica. Să știe și Burleanu asta! Că Dâncu e curtat, e căutat.

- Marica nu are deja un avantaj dacă e susținut de Mircea Sandu?
- Nașu' nu are influență și, oricum, nu are niciun avantaj Marica. Din start vă spun că nu e vremea lui! Nu are experiență. A fost fotbalist, e adevărat, dar nu are anvergura unui conducător. Poate peste 10-20 de ani. Banii pe care îi are el nu-l pot propulsa la conducerea fotbalului. Plus că poate fi foarte ușor vârful de lance al unor grupuri oculte.

- Din politică?
- Din showbizul românesc să zicem.

- Sunteți convins că nu are șanse Marica să devină președintele FRF?
- N-are cum să candideze, se compromite! Marica nu e genul de om care să meargă să vadă latrinele de prin comune pe la liga a treia. Nu e genul de om, lui îi pute treaba asta. În opinia mea, pot fi candidați mai răi decât Burleanu!

- Care ar fi mai rău?
- Pe Marica îl văd mai rău decât Burleanu! Poftim!

- De ce?
- Pentru că îl cunosc foarte bine. Și atunci, de ce să-l schimbi pe Burleanu cu un rău mai mare?

- Ce are Marica atât de groaznic?
- E vorba și despre caracter, și despre mai multe treburi.

- El are o imagine bună.
- Nu știu cât de bună... De ce să lupți să-l dai pe Burleanu jos ca să generezi alt Burleanu? Și mai pot apărea în alegeri și alți Burleni, nu doar Marica! Sunt oameni împinși de grupuri de interese ca să subjuge fotbalul, să-l arunce către un flagel dintre cele mai mari. Știți care, nu?

- Pariurile?
- Pariurile prin arbitri și impresarii, samsarii.

- Balaj ar fi mai rău decât Burleanu?
- Nu, el nu.

- Când se va ști candidatul Generației de aur?
- Cât mai aproape de alegeri, deci cât mai târziu posibil. Vreau să revin la Marica. Începi și vinzi informația că ai fost șapte ore la nu știu ce curs? Nu, ia-o de la munca de jos, capătă experiență în fotbal și pe urmă vezi dacă poți să conduci tu!

Restul interviului EXCLUSIV este în Gazeta Sporturilor de luni! TOTUL în ziar, EXCLUSIV PRINT, sau pe platforma Gazeta Digitală - AICI! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
581534618615543
Robert Ivan  •  04 Decembrie 2017, 20:34

Marica mai bine sa ne lase, a pacalit fotbalul toata viata.

sibelius
sibelius  •  04 Decembrie 2017, 16:49
Postat de de_pe_tarnave pe 04 Decembrie 2017, 13:29

Ce a ajuns generatia de aur daca il are pe asta sef de campanie !!! Cel putin daca l-ar scoate pe Chivu la inaintare.

Chivu e din "gruppo Giovanni". E la fel de credibil ca Popescu Gheorghe.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  04 Decembrie 2017, 16:20
Postat de luciann pe 04 Decembrie 2017, 14:55

Si Prunea cum e mai nea Popica!?

ala e mare , domne`! groparul Romaniei la mondial e mare! unu de-asta ne trebuie noua! sa il dea afara de la Iasi pe usa si el sa intre pe fereastra! cu japca! poate cand e acolo sus, pe pervaz, o sa ne explice si noua cum se vede keneth andersson de deasupra!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează