FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV VIDEO Christoph Daum, dat de gol de Ionuț Badea! Ce pregătește fostul selecționer + ce ar trebui să se schimbe la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 19:01

Ionuț Badea, fost secund al echipei naționale în mandatul lui Christoph Daum, a vorbit despre Dinamo, formație la care a evoluat în cariera de fotbalist. De asemenea, a dezvăluit ce planuri de viitor are și fostul selecționer.  

Dinamo e într-un moment de căutare, pe o bază de confuzie. Sper să-și revină pentru că fotbalul românesc are nevoie de branduri. E foarte dificil momentul pe care îl traversează Dinamo. E important să înțeleagă mentalitatea pe care o are acum și să facă ceva să o schimbe.

Au fost parcurse niște etape în acest campionat. Schimbările de antrenor au fost făcute cu un motiv, dar n-au avut efectul scontat. În momentul ăsta, Dinamo încă se caută.

E greu de spus a cui a fost vina. Ar trebui să se vorbească despre soluții. Transferurile nu știu dacă sunt bune sau nu, e greu de zis. Trebuie să așteptăm, dar orice număr mare de transferuri aduce o lipsă majoră de omogenitate”, a zis Ionuț Badea pentru GSP.RO.

...despre U21: „Este consecința regulii U21 dată de Federație. Eu aș numi această regulă una de aur. Dă roade și formează niște jucători, care devin produse finite la o vârstă fragedă”.

...despre Christoph Daum: „E o persoană cu care am colaborat, un prieten l-aș putea numi. Au fost multe discuții de a prelua alte echipe. Dar nu cred că se va antrena în Europa, deși au fost oferte. Vrea să construiască ceva pe un alt continent. Ținem legătura și acum”.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (4)
robby73
robby73  •  22 Ianuarie 2019, 08:00

Iarasi ai visat urat , ziaristule ? Cosmar ? tE urmareste Cristoph ! :-)))) Un interviu normal cu Badea, in care vorbeste frumos de Daum si voi incercati sa il umiliti. N-o sa va iese baieti. BRAVOOO CRISTOPH DAUM !!!!

marius.bxl
marius.bxl  •  21 Ianuarie 2019, 23:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  21 Ianuarie 2019, 20:29

*** "nu cred că se va antrena în Europa, deși au fost oferte. Vrea să construiască ceva pe un alt continent." *** Da, sigur au curs ofertele pentru Daum, mai ales din Europa. Se aude ca Speranta Nisporeni (Moldova) ar fi vrut sa il incerce, dar fara bani. Serios vorbind, cred ca singurul continent unde Daum ar putea avea o sansa, chiar daca mica, este Antarctica. Vom urmari cu interes!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează