FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

FOTO Surpriză de proporții! Două soluții de avarie pentru EURO 2020! Unde se vor muta echipele dacă stadioanele Dinamo și Rapid nu vor fi gata

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 01:16

România se află printre țările care organizează EURO 2020, însă pare că lucrurile nu se mișcă așa cum ar trebui la noi în țară.

Stadioanele "Steaua", "Dinamo", "Rapid" și "Arcul de Triumf" sunt incluse în acest proiect, însă până acum lucrările au început doar la primul și ultimul.

Recent, o comisie de la Nyon a venit în România pentru a inspecta în ce stadiu se află lucrările. Dacă două dintre aceste arene nu vor fi gata, s-au găsit soluțiile de rezervă, anunță TV Digi Sport.

Baza FCSB-ului de la Berceni și cea de la Voluntari vor fi luate în calcul pentru a intra în acest proiect. Numai că și aici există anumite probleme.

UEFA spune că în apropierea acestor baze trebuie să existe cel puțin un hotel de 4 stele, iar zona trebuie să fie interzisă publicului, pentru ca antrenamentele să fie securizate.

4 meciuri va organiza România la EURO 2020. Vor fi 3 în grupe și unul în optimile de finală 

Cum arată stadioanele:

Stadion Steaua: 

Stadion Rapid:

360f4b2b 4d95 4dfc 8d71 172b623377ee

Arcul de Triumf

Conform premierului României, suma totală a investiției de la stadionul din complexul Ghencea va fi 301,77 milioane de lei. Noua arenă va avea 30.500 de locuri și o suprafață de 70.000 de metri pătrați. Va avea în dotare 4 vestiare, 24 de camere pentru cazarea sportivilor, un muzeu și mai multe spații comerciale. 

Stadionul de Rugby Arcul de Triumf va beneficia de 126, 41 de milioane de lei. Arena va avea 8.100 de locuri și va ocupa o suprafață de 17.126 metri pătrați. 

Giulești va avea o capacitate de 14.500 de locuri, valoarea va fi de 26 de milioane de euro. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
rocky2
rocky2  •  21 Noiembrie 2018, 01:42

Ce chestie, noul stadion steaua arata ca execrabila stemă a clonei puscariasilor!

catalynn
catalynn  •  21 Noiembrie 2018, 08:51
Postat de Gheorghe Andrei pe 21 Noiembrie 2018, 01:54

Eu tot nu inteleg de ce trebuie in Ghencea stadion de 30000 locuri?E o risipa de bani pe un stadion unde in meciurile interne nu vor veni mai multi de 15 -20 mii spectatori.Derbiurile si meciurile in cupele europene oricum le joaca pe National Arena pentru o reteta financiara mai buna.Unii dicteaza pe banii contribuabililor de parca sunt ai lor!Cred ca toate cele trei echipe bucurestene trebuiau sa primeasca ,daca tot fac stadioanele astea prevazute pentru Euro 2020,stadioane de maxim 2o-22500 locuri fiecare.Toate au in Bucuresti cam acelasi numar de suporteri,dar in mod sigur nu vor veni la meciuri cu echipe din provincie mai multi de 15000 niciodata.Asa ca de ce sa aruncam cu banii pe geam aiurea?Aceste echipe vor juca mereu derbiurile si meciurile in cupele europene pe National Arena si atunci de ce asa o risipa in Ghencea ?Intotdeuna la romani predomina hotia mana in mana cu prostia!Daca vrei sa furi,fa o frate inteligent,nu ca niste ***!

Fostul Templu avea aproape 30 de mii de locuri, deci noul stadion va fi comparabil ca numar de locuri. Ca si înainte Steaua isi va disputa meciurile de acasa, inciusv cele din UEFA in Ghencea chiar daca pe NA ar putea venii mai mulți spectatori. In ce priveste numarul spectatorilor prezenți la meciuri variază in funcție de mulți factori, vor fi si meciuri cu putini spectatori dar si unele cu casa închisă, cum insa stadionul este o investiție pt zeci de ani e firesc sa se meargă pe “căi bătute” ca sa zicem asa, deci daca un stadion de 30 de mii de locuri a fost OK din anii ‘70 si pana azi, șansele sunt ca va fi OK unul similar si pt următorii 40-50 de ani. Americanii au o vorba: build it and they will come! Uite ca s-a adeverit in cazul stadionului din Craiova. Din păcate CSU nu se ridica inca dpdv al rezultatelor la nivelul stadionului, dar publicul, desi inca divizat FCU/CSU umple arena si la meciuri la care te-ai aștepta sa nu vina nici 500 ... Interesant e ca in ce priveste stadionul Dinamo, nu avem nici macar un proiect dar autoritățile inca mai spera sa fie gata in nici 2 ani, de parca am fi in China sau ceva gen, nu in România unde nu am fost in stare sa facem o autostrada peste Carpați in 30 de ani ... Iar treaba cu metroul pana la Otopeni nici nu are rost sa mai discutam.

catalynn
catalynn  •  21 Noiembrie 2018, 10:05
Postat de ucluj2011 pe 21 Noiembrie 2018, 09:47

De acord , dar totuși nu înțeleg: 1.De ce exteriorul are forma stemei clonei FCSB... și 2.De ce nu se construiește Giuleștiul cu MĂCAR 20.000 de locuri cât avea înainte (mă rog... 19.000 mai precis), cu toate că un 25.000 de locuri era mai "nimerit". Păi la ăia vin meci de meci 4-5-6-7 mii de spectatori la meciuri mai mult decât neinteresante din Liga a-3-a!!!

1) cum nu se putea face o stea cu 5 colțuri au facut una cu 10 :-))) In fine, gusturile nu se discuta, nici io nu ma prea omor dupa noul design ... 2) In Giulești se pare ca atat s-a putut pe actualul amplasament respectându-se rigorile si cerintele unui stadion modern. Desigur rapidiștii puteau folosi un stadion mai mare, nu duc lipsa de suporteri.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează