FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // GALERIE FOTO + VIDEO Arbitrul i-a refuzat un penalty României în minutul 18! Cicâldău, doborât în careul francezilor + părerea lui Adrian Porumboiu

Franța U21 - România U21 // FOTO: Raed Krishan +16   FOTO
Franța U21 - România U21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 24 iunie 2019 22:19

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Echipa lui Mirel Rădoi a cerut penalty în minutul 18, când Alexandru Cicâldău a fost doborât în careu de un fundaș al francezilor. Arbitrul bulgar Georgi Kabakov a lăsat jocul să continue, iar VAR n-a intervenit. 

Urmărește AICI partida dintre Franța U21 și România U21

Deși „tricolorii” au suferit în primele 10 minute, jucătorii lui Rădoi s-au descotorosit apoi de emoții și au avansat mai mult către poarta franceză.

După 18 minute de joc, Ianis Hagi a „inventat” o pasă de geniu pentru Cicâldău, mijlocașul Craiovei fiind doborât și vizibil incomodat de Kelvin Amian Adou, fundașul dreapta al lui Toulouse.

franta u21 romania u21 2 +17 FOTO

VAR n-a intervenit pentru lămurirea fazei, deși reluările TV au surprins chiar și faptul că mingea l-a atins pe mână pe fundașul Franței. 

 

franta romania4 +17 FOTO

Porumboiu: „Căderea nu te convinge să dai penalty”

Contactat de GSP.ro, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu (68 de ani) a comentat faza:

„Cred că decizia e corectă. Mi-e greu să spun, trebuie să vedem reluarea mai bine. Se vede o mână pe spatele lui Cicâldău, dar ar trebui să urmărim mai multe imagini. Cei care sunt la VAR au mai multe imagini, din mai multe unghiuri, ar fi fost bine să le putem vedea. În acțiunea jocului, pe moment, n-aș fi dat penalty.

Nu știu cum îl împinge pe Cicâldău, nu știu dacă îl împinge cu spatele sau cu pieptul. Căderea nu te convinge să dai penalty.

Se vede că mingea îl atinge și în mână pe fundașul francezilor, dar imaginile nu sunt suficient de clare. Mâna e departe de corp. Trebuie să ne păstrăm obiectivitatea”, a spus Porumboiu pentru GSP.ro. 

„Cred că a fost penalty!” Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport

Vezi și: UEFA, remarcă inedită despre naționala României: „Parcă ar fi o echipă de cricket”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1087594074662942
Ioan Valeriu  •  25 Iunie 2019, 17:12

Arbitrajul: partinitor fata de francezi, caraghios si nesimtit. Fotbalistii francezi: sclifositi si nesimtiti. Fotbalistii romani: si-au vazut de treaba, dar ar fi putut face mai mult. Poate n-au facut mai mult, fiind vizibil defavorizati de arbitraj.

1716192858671294
Ioan Gabor  •  25 Iunie 2019, 17:03

Să spunem că nu e fault dar mingea îl lovește în mână pe francez, nu este penalty ptr henț în careu?

902273313171839
Stelian Tataru  •  25 Iunie 2019, 15:46

Pe cine face asta popor de slugi? Slugi sunt el si familia lui. Eu cred ca Italienii n ar trebui să fie supărați pe Români. Romania a jucat cat de cat. Sa se supere pe bulgarul ala care a tras cu Franța ne a viciat de un penalty, daca dădea penalty alta era soarta meciului, Francezii ar fi iesit la joc si totul cred ca era mult mai realistic

Vezi toate comentariile (18)
Comentează