FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Rădoi a dezvăluit cum vrea să joace și cum schimbă echipa de start: „De ce nu ne gândim la egal”

Articol de , , - Publicat duminica, 23 iunie 2019 19:00

Mirel Rădoi și Florinel Coman au fost prezenți la conferința de presă premergătoare partidei dintre Franța U21 și România U21 de luni, de la ora 22:00, din grupele EURO 2019.

  • Franța U21 - România U21 va fi în direct pe TVR 1 și TVR HD, luni, de la ora 22:00, și liveTEXT, foto, video pe GSP.RO.

Selecționerul a anunțat mai multe schimbări în primul „11”. 

„Vor fi schimbări în primul «11». Una dintre ele este Florinel Coman, că și-a câștigat locul. Vor mai fi schimbări în echipa de start. Franța are o forță mult mai mare decât a Angliei din punct de vedere al grupului”, a spus Mirel Rădoi.

Antrenorul spune că a întâmpinat mai multe probleme în zilele petrecute în Italia alături de naționala de tineret:

„Am scris istorie până acum, dar cred că dacă nu vom lua un punct mâine seară totul rămâne în urmă. Am întâmpinat probleme din punct de vedere fizic și mental în zilele petrecute aici. Trebuie să găsim soluții și să-i relaxăm pe băieți până mâine seară. În aceste două meciuri am arătat determinare, sacrificiu.

Dacă vom avea un rezultat de egalitate de partea noastră, nu înseamnă că nu vom ataca. Nici măcar n-aș îndrăzni să le spun jucătorilor că pot pierde cu 1-0. Nu ne gândim la egal, fiindcă oricând putem lua un cartonaș roșu și totul să se schimbe în timpul meciului”.

...despre atmosfera din jurul lotului: „E normal ca toată lumea să vorbească despre națională. Și eu încerc să mă temperez. Dar vreau ca mâine planul tactic să fie respectat de toată lumea, începând cu mine și până la jucătorii din teren. În acest moment nu mă interesează adversarul din semifinale, mă interesează doar să fim calificați mâine seară. Mâine seară vă spun cu cine mi-aș dori să jucăm în semifinale.”

...despre meciul cu Anglia: „Știam că vom ceda fizic, fiindcă am jucat cu aceeași jucători, dar detaliile au făcut diferența. Am încercat să reglăm problemele și am reușit să câștigăm, poate norocos pe undeva, dar cei care au avut determinare au fost răsplătiți.

Ce va face România U21 cu Franța U21?

Câștigă
Egal
Pierde

 EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Citește și:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Mirel Rădoi l-a contrat pe Gigi Becali: „Aici nu suni să faci schimbare!”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (6)
zagna
zagna  •  24 Iunie 2019, 08:05

Antrenament decisiv ... Mirele, de ce participa Contra la antrenamentul U21 ?

bogdan23a
bogdan23a  •  24 Iunie 2019, 02:29
Postat de lapusneanul pe 23 Iunie 2019, 20:13

toata presa din romania, si nu numai, are cavinte de lauda la adresa tricolorilor mici , care, in treacat fie spus, inca nu a realizat nimic...potoliti-va fratilor, stiti ca romanul e specialist in a se inneca ca ala la mal...avem si exemplu poloniei..nici nu vreau sa ma gandesc ce vor scrie acesti jurnalisti daca ne dam ca stangul in dreptul...:)

Dar potoliti-va si voi,fratilor ,astia care credeti ca noi,romanii,ne impotmolim tot timpul la mal!O sa va demonstreze si baietii astia.Sange nou,mentalitate noua!

cristiancelmare
cristiancelmare  •  24 Iunie 2019, 00:33

Asta e manevra becalist-cumetreasca. Îl bag titular(risc sa fie ultimul meci)dar tre sa te cert să nu guițe fraierii. -bine finutule cum zici tu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează