FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

FRF, niciun răspuns de la Boloni » Burleanu insistă pentru un alt selecționer

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 12:34 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 15:33

FRF și Ladislau Boloni au negociat pentru numirea acestuia pe banca naționalei, dar antrenorul încă nu a oferit niciun răspuns. În birourile FRF se vorbește tot mai tare despre Edi Iordănescu (41 de ani).

Boloni urma să revină luni la București pentru a da un răspuns șefilor FRF, dar acesta a rămas la Târgu Mureș, după ce a aflat că a murit Janos Czako, fostul său antrenor.

Potrivit Fanatik, marți, când reprezentații FRF l-au căutat pe tehnician, acesta nu a oferit niciun răspuns cu privire la oferta de a deveni selecționer, transmițând că se află la priveghiul lui Czako.

Negocierile cu Boloni, doar o stratagemă? „E mult teatru la mijloc! FRF l-a ales deja pe Mutu”
ROMÂNIA
Negocierile cu Boloni, doar o stratagemă? „E mult teatru la mijloc! FRF l-a ales deja pe Mutu”

FRF nu are niciun răspuns de la Boloni » Discuții cu Edi Iordănescu 

Pentru că nu a primit încă un răspuns de la Boloni, FRF a început să poarte discuții cu alți antrenori. Din informațiile GSP, dacă Boloni va refuza, Edi Iordănescu (41 de ani) va deveni favorit pentru postul de selecționer.

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, insistă pentru numirea lui Adrian Mutu, fostul selecționer de la tineret, dar Răzvan Burleanu vrea să meargă pe mâna lui Iordănescu.

FRF ar fi demarat noi discuții cu Iordănescu, dar pentru moment nu este nimic clar, așteptându-se un răspuns de la Boloni.  Plecat în noiembrie de la FCSB, Edi Iordănescu (41 de ani), ar fi avut discuții în Anglia, în a doua ligă dar și cu grecii de la Atromitos. De-a lungul carierei, a mai antrenat la Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș. Pandurii, Astra, CFR Cluj, Gaz Metan și FCSB.

CV Ladislau Boloni

  • Statut: liber de contract din mai 2021, când s-a despărțit de Panathinaikos
  • Vârstă: 68 ani
  • Vechime ca antrenor: 27 ani
  • Performanțe: titlu, Cupa, Supercupa Portugaliei (Sporting); titlu, 2X Supercupa Belgiei (Standard); Cupa Golfului (Al Jazeera)
  • A mai fost selecționerul României între iulie 2000 și iunie 2001
  • Nu a antrenat niciodată în Liga 1. A fost dorit recent de Sepsi, însă a refuzat propunerea

Citește și: 

Ce spunea Boloni în 2019 despre calitățile pe care le-ar vrea de la oamenii din FRF » Antrenorul are 3 criterii importante

Gigi Becali vede un singur fotbalist de talie mondială în națională: „Îl avem pe el, poate și pe Ianis Hagi”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (23)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Ianuarie 2022, 19:59
Postat de sibelius pe 12 Ianuarie 2022, 17:45

Ce treaba are Gheorghe cu echipa MApN?

Inteleg din postarea ta ca ai luat-o pe calea fcsb-ului. Fiecare cu alegerile lui. Si da, sa stii ca pot critica si gloriile echipelor pe care le iubesc. Chiar daca joaca la echipa ta, nu inseamna ca toti sunt sfinti. Oamenii sunt perfectibili, nu perfecti. In rest, numai bine. Tin minte ca acum multi ani purtam discutii foarte revigorante cu tine si cu alti useri de pe aici :)

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Ianuarie 2022, 19:56
Postat de coco1987 pe 12 Ianuarie 2022, 15:56

Sa fim seriosi, ce este tampenia asta cu contract de 4 ani la nationala? Eu, daca as fi Federatia, nu as oferi nimanui asa ceva. 4 ani oferiti in contract inseamna ca practic ii spui noului selectioner ca poate sa rateze linistit prima campanie de calificare! Ti se pare normal? In ce meserie de pe pamant esti angajat, platit etc fara sa ai un obiectiv? Nicaieri in domeniul privat.

Pe principiul asta toti antrenorii echipelor de club ar trebui sa aiba contracte pe doar 1 an. Uita-te la echipele mari, nu se intampla asta. La fotbal nu e ca la noi la corporatie. Echipele de fotbal se construiesc, nu se fac peste noapte. De aia e nevoie de timp.

sibelius
sibelius  •  12 Ianuarie 2022, 17:45
Postat de steaua.libera pe 12 Ianuarie 2022, 15:41

Nu, Gigi asa ne-a invatat

Ce treaba are Gheorghe cu echipa MApN?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează