FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Care e cuvântul prin care Victor Pițurcă a analizat performanța „tricolorilor” + Pe cine vede la o echipă mare în viitor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 21:50

România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. Fostul selecționer Victor Pițurcă a analizat performanța „tricolorilor”.

 „Această generație are jucători valoroși, de calitate. Multe din meciuri au fost câștigate de sclipiri, din goluri exact în momentele în care aveau nevoie. Grupul a fost unul unit. Au avut o dorință extroardinară de afirmare. Cuvântul de ordine este valoarea în acest lot.

Bun, nici nu putem exagera și să spunem că au calități ieșite din comun. Nu avem până la urmă un jucător de 50, 60 de milioane de euro”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Întrebat despre jucătorul care ar putea ieși în față din această generație, Victor Pițurcă a oferit mai multe nume. 

„Mi-e foarte greu să spun. Sunt Ianis, Băluță, Cicâldău, care mi-a plăcut foarte mult. Jocul lui a fost unul invizibil, cu o mare risipă de efort. Pușcaș, chiar dacă nu a reușit în Serie A, datorită forței pe care o are și științei golului a fost turnul de control al echipei. S-a bătut cu fundașii adverși, a creat spații. Au mai fost sclipirile lui Florinel Coman, Man a fost mai discret, dar și el a făcut mare risipă de efort. Manea s-a ridicat la nivelul forței de joc a adversarilor”, a fost analiza făcută de Pițurcă.

Vezi și:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
liviuemil
liviuemil  •  28 Iunie 2019, 12:15
Postat de fairplayromania pe 28 Iunie 2019, 03:53

De Ivan...nimic? Nici-o vorbă barbugiule? O sa mai ajungi tu antrenor pe OZN-ul din Banie cînd s-o aşeza Ioaniţoaia la masa presei.....

Tu ai citit titlul articolului? E vorba de toate meciurile, nu numsi asta. De asta ai scris bazaconii la bac si ai ramas fara diploma.

ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  28 Iunie 2019, 08:16

Cel mai bun de pe teren, dupa Puscas, a fost Ivan. Oare de ce nu spune nimeni asta? Toata lumea are grija sa-l laude pe Man. Care si-a batut joc de sansa pe care a avut-o chiar inainte de primul gol al Germaniei.

tonyys
tonyys  •  28 Iunie 2019, 06:45

Uefa a făcut tot ce a putut să-si ducă cel mai important finanțator in finala, germania a avut o zi in plus de odihna după meciuri mult mai ușoare in grupă, meciul a fost pus pe caniculă în condițiile în care cel puțin jumătate din echipa Germaniei e alcătuită din africani, turci și arabi obișnuiți cu caldura, arbitrajul a tras tot meciul cu germania - n-a fost 11m faultul lui Hagi e 2m în afara careului

Vezi toate comentariile (4)
Comentează