FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Marcel Răducanu și Ilie Dumitrescu, analiză lucidă a semifinalei pierdute: „Am căzut fizic. Fundașii centrali au fost depășiți”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 20:59

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Marcel Răducanu, fostul jucător de la Dortmund, și Ilie Dumitrescu au analizat semifinala pierdută de naționala noastră în fața Germaniei U21, scor 2-4, la EURO 2019.

„Am jucat așa de bine în prima repriză, dacă nu o scotea portarul la capul lui Pușcaș, jucam altfel. Căldura a fost mare. Copiii au alergat mult. În repriza a doua n-am mai făcut nimic. Eu zic că avem o echipă foarte bună, cu jucători foarte talentați. Copiii ăștia sunt minunați.

Gândiți-vă că nemții ăștia joacă în Bundesliga și au experiență, sunt pregătiți foarte bine. Au și valoare. Ce a făcut Amiri ăsta... A fost cel mai bun jucător de pe teren. Au jucători valoroși. Mulți jucători români vor pleca în străinătate după acest turneu final”, a spus Marcel Răducanu la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu l-a completat: „Au fost perioade când am cedat linia de mijloc. În repriza a doua am contat foarte puțin. A fost și momentul acela când Ianis a făcut un penalty. Ianis și-a dorit foarte mult la acest joc. Apoi jocul a fost de partea nemților. Au fost momente în care am încercat să jucăm direct pe Pușcaș. George a făcut un joc excepțional.

Ianis n-a mai reușit să aducă plusul. Coman a intrat, dar fără realizări. Man a fost în aceeași notă. Băluță și Cicâldău au cedat în fața apărării. M-a surprins că fundașii centrali au fost depășiți în acest meci. Norocul a fost cu echipa mai bună în repriza a doua. Noi am căzut fizic”.

„În a doua repriză a fost o cădere fizică incredibilă. Nemții au fost și vor fi mereu mai puternici față de noi. Ăsta e momentul de unde să plece fotbalul românesc. În prima repriză am fost peste Germania, apoi cineva ne-a închis robinetul la benzină” Gabi Balint

 

Vezi și:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO + FOTO Nemții au egalat dintr-un penalty la limită! Ianis Hagi l-a tras pe Mahmoud Dahoud

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (32)
mariuss72
mariuss72  •  27 Iunie 2019, 22:03

Ce pacat, s-a ratat prea usor sansa asta imensa, cred ca la pauza nu s-a gestionat cum trebuie situatia. Nu e nimeni de acuzat, ba din contra, in final toata lumea si-a facut treaba si echipa si-a depasit mult conditia. Hagi a facut o prima repriza fantastica, pacat de greseala din a doua, dar chiar si asa merita felicitat. Nu va pripiti sa acuzati, echipa asta a facut ceva ce nu ne mai asteptam multi, ne-a dat speranta ca fotbalul nostru inca exista. Bravo baieti, bravo romani!

dan76cj
dan76cj  •  27 Iunie 2019, 21:36
Postat de 1745flo pe 27 Iunie 2019, 21:24

Deci cine a mancat meciul generatiei neterminate? Sa spunem adevarul, in frunte cu tac-su!

Aia a fost o greseala(sunt sigur ca tunu ai gresit niciodata in viata ta). Meciul a fost lung, au mai gresit si altii,inclusiv Radoi. Dar este o performanta extraordinara pentru Romania !!!

forza_viitorul
forza_viitorul  •  27 Iunie 2019, 21:31
Postat de 1745flo pe 27 Iunie 2019, 21:24

Deci cine a mancat meciul generatiei neterminate? Sa spunem adevarul, in frunte cu tac-su!

Cap de trestie, era 2-2. Ianis a greșit acolo, dar tot el a scos penalty-ul pt noi. Nu i se poate imputa nimic în afară de acea greșeală. Proștii ca tine (gen Radoi) credeau că putem să ne apărăm non stop o repriză și să câștigăm cu 2-1. Adevarul e că toată echipa a fost praf în a 2-a repriză, începând cu mult prea lăudatul Radu și terminând cu fundasii de brânză prin care a trecut mingea și la golul 3 și la golul 4.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează