FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21- ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21- ROMÂNIA U21 0-0 // Gică Hagi, RĂZBOI TOTAL cu Răzvan Lucescu: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori!”

Gică Hagi l-a contrat dur pe Răzvan Lucescu // FOTO: Gazeta Sporturilor
Gică Hagi l-a contrat dur pe Răzvan Lucescu // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 00:59

FRANȚA U21- ROMÂNIA U21 0-0 // Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, omul care a lansat numeroși jucători spre naționala de tineret, a vorbit despre calificarea naționalei U21 în semifinalele Campionatului European U21.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.

Pe lângă laudele pe care le-a îndreptat spre naționala lui Rădoi, Hagi s-a enervat pe Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, cel care declarase că „doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor ajunge să joace și la naționala mare”. 

„Unii vorbesc cu o ușurință alarmantă. Dar priviți că s-au făcut și lucruri bune și acum se văd.  Am citit că Răzvan a spus că vor rămâne doar 5-6 jucători din această generație și am rămas mască. Jucătorii au făcut o performanță incredibilă și rezultatele se văd o dată la 10 ani. În 1970 a existat o generație bună, în 1980 a fost o altă generație și tot așa.

Răzvan să ia lecții de la taică-su să afle cum se crește o generație sau să meargă la școala de antrenori! Uite că a venit altă generație construită de toți antrenorii din România, o generație care a câștigat o grupă foarte grea. Au făcut ceva fantastic și cred că acești copii merită tot respectul nostru. Uitați-vă că Franța n-a avut niciun șut pe spațiul porții cu noi. Răzvane, e o nouă generație. Punct!.

Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii. Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui (n.r. patronul lui PAOK) pe care îl are acolo, la PAOK, cu pistoalele şi toate. A greşit flagrant faţă de aceşti copii”, a spus Hagi la Telekom.

„E o performanță enormă. Cu toate că unii n-au crezut, uite că se face treabă și în România. Sunt niște jucători foarte-foarte valoroși. E o performanță unică, doar ei și «cangurii» au mai ajuns acolo. Acești copii merită mult. Sper că acești jucători sunt motivați să ne depășească. Românul are iar o cotă, va fi iar respectat în Europa, unde ne vor reprezenta. Bravo lor că ne-au scos în stradă și ne-au pus în postura de a fi în situația în care suntem acum” Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul, după meciul Franța U21 - România U21 0-0

Vezi și: Cosmin Contra, declarații TARI: „E un punct zero. E momentul ca politicul și autoritățile să investească mai mult în fotbal” + ce spune despre schimbul de generații

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (184)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  25 Iunie 2019, 10:54

Din pacate asta e nivelul lui Hagi de a intelege o opinie , sare ca ars ..fara nici un motiv . Face parte din declicurile lui cognitive , e normal sa fie extrem de mandru de munca lui care a dat roade si pentru asta tot respectul ! Dar nimic nu i da dreptul sa atace atat de vehement si absolut fara nici un motiv o opinie de bun simtz a unui alt antrenor respectabil si el , la randul lui. Pacat ca strica prin impulsivitate gratuita o imagine dealtfel excelenta a lui ca si fost mare jucator si formator de academie .

alan24
alan24  •  25 Iunie 2019, 01:49
Postat de lapusneanul pe 25 Iunie 2019, 01:38

ete fleosc, pai si hagi are tot un titlu...sa fim seriosi...

Este entuziasmul prea mare..suntem cu toti incantati de ce a u facut astia mici...dar crede ma ca daca ii iei pe multi dintre ei si ii pui in teren la un meci tare de seniori..vom descoperi ca nu se descurca la fel de bine ca la juniori..e alt nivel, alta pregatire si alti jucatori, care ii mananca pe paine pe acesti pusti..o sa fiu contrazis , stiu..dar uite, vin si cu argumente..astia mici se descurca bine cu adversari la fel de mici ca ei...dar te rog pe tine si pe altii sa imi numeasca unul, unul singur din aceasta echipa care a facut un meci memorabil la seniori..club sau nationala ! In afara de radu ! Asa e ca nu e niciunul ? Si majoritatea deja sunt la 20 ani sau plus..nu zic ca la echipa mare avem cine stie ce vedete..sunt multi praf !dar hai sa ii lasam pe astia mici sa ajunga la cluburi bunicele pe afara..sa confirme la seniori..apoi abia sa le facem statui ! Uite eu ma duc acum si joc fotbal in echipa cartierului si marchez sapte goluri...asta nu inseamna ca gata, fac fata si la echipa orasului...

mario_rdfe
mario_rdfe  •  25 Iunie 2019, 11:25
Postat de cpt.ahab pe 25 Iunie 2019, 10:39

Deja mi-e silă de toată isteria asta legată de echipa de tineret. Unii s-au excitat atât de tare încât nu suportă să audă nicio voce rațională. Cei care nu se raliază acestei isterii, ar face bine să se abțină să- și dea cu părerea, pentru că pot fi trimiși rapid la școala de antrenori. Asta în cazul și mai nefericit în care nu sunt acoperiți de ***.

Perfect de acord. Romanul nu stie sa se bucure ! Deja multi isi umfla muschii si lovesc in stanga si in dreapta. Stii ce au creat prin asta ? Faptul ca o mare parte dintre oamenii care la inceput s au bucurat, acum doresc sa fim calcati in picioare de germania. Mutu, contra, razvan plus majoritatea jucatorilor de la nationala mare a u fost facuti praf aici, de presa, de suporteri. Nici nu vreau sa imi imaginez ce iese in Romania daca viitorul prinde o grupa europeana. Deja e prea mult ! Hagi are merite ca a scos patru cinci jucatori de nationala. Dar meritele principale ptr aceasta calficare la JUNIORI, sunt ale jucatorilor. Apoi ale lui radoi, isaila.

Vezi toate comentariile (184)
Comentează