FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Gică Popescu e contrariat de situația echipei naționale: „De ce refuză antrenorii? Nu vor să lucreze cu conducerea FRF?”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 18:38 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 19:46

Gică Popescu (54 de ani) este contrariat de refuzurile pe bandă rulantă pe care FRF le primește din partea antrenorilor cărora le propune postul de selecționer al primei reprezentative.

După expirarea contractului dintre FRF și Rădoi, conducerea Federației i-a propus lui Mirel o nouă înțelegere, dar oferta a fost refuzată de antrenor. Ulterior, FRF i-a abordat pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, de fiecare dată fără succes. În ultima săptămână s-a negociat cu Ladislau Boloni, dar cele două părți nu par tocmai aproape de a bate palma.

Gică Popescu, fost internațional cu 115 meciuri în „tricolor”, spune că situația este ciudată, având în vedere că pregătirea echipei naționale ar trebui să fie „mândria oricărui antrenor”.

S-a aflat și al doilea adversar al României pentru amicalele din martie » După Israel, o fostă campioană europeană va juca împotriva „tricolorilor”
ROMÂNIA
S-a aflat și al doilea adversar al României pentru amicalele din martie » După Israel, o fostă campioană europeană va juca împotriva „tricolorilor”

Gică Popescu: „De ce e refuzată naționala? Nu vor să lucreze cu conducerea FRF?”

„Situația este foarte ciudată. Este al 5-lea antrenor care refuză echipa națională. Trebuie întrebat de ce. Până la urmă, să ai echipa națională în CV ar trebui să fie mândria oricărui antrenor. Echipa națională e vitrina de lux a oricărui jucător și ar trebui să fie și a oricărui antrenor. Nu știu de ce refuză antrenorii, probabil că trebuie vorbit cu fiecare în parte pentru a înțelege.

Antrenorii care au fost ofertați să preia echipa națională nu sunt antrenori cărora să le fie teamă de ceva. Sunt foști jucători care au avut performanțe la nivel de echipă națională. Întrebarea este de ce refuză acești antrenori, nu vor să antreneze naționala sau nu vor să lucreze cu actuala conducere a Federației?”, a spus „Baciul” la Pro X.

Echipa națională este oglinda fotbalului din orice țară, cu toții dorim la echipa națională să ne reprezinte la cel mai înalt nivel în competițiile internaționale. 

Dorim ca echipa națională să înceapă să se califice la turneele finale, până la urmă asta ne dorim, să avem naționala prezentă la turneele finale, ceea ce nu se întâmplă de foarte mulți ani. Adversarii au început să aibă încrederea că pot câștiga oricând vin la București, iar pierderea respectului este cel mai periculos lucru în sport.

- Gică Popescu

Mai multe știri despre echipa națională: 

Noul favorit să devină selecționer l-a avut idol pe Boloni » Imagine de colecție

FRF, apărată de un patron din Liga 1 în ciuda faptului că e aproape să-l rateze și pe Boloni: „Burleanu a avut o mare disponibilitate”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  16 Ianuarie 2022, 14:02
Postat de torinezul pe 16 Ianuarie 2022, 10:52

Eu imi doresc sa ajunga presedinte de federatie unul din astia care au colaborat cu clanul mafiot becaliot. Si presedinte la CCA, Craciunescu. Sau mai bine vacarul Porumboiu( ce nasol suna). Sa vedem ce fac atunci.Cum o dau la intors.

Asta inseamna intoarcere in timp

torinezul
torinezul  •  16 Ianuarie 2022, 10:52

Eu imi doresc sa ajunga presedinte de federatie unul din astia care au colaborat cu clanul mafiot becaliot. Si presedinte la CCA, Craciunescu. Sau mai bine vacarul Porumboiu( ce nasol suna). Sa vedem ce fac atunci.Cum o dau la intors.

donqhote
donqhote  •  16 Ianuarie 2022, 10:09

a gasit Popescu motivul... De ce sa nu vrea antrenorii sa lucreze cu FRF? Ca doar Burleanu nu a facut puscarie. Problema reala este ca noi nu meritam sa ne calificam la vreun turneu final, deoarece nu avem jucatori. Deci cine sa accepte sa fie antrenor daca obiectivul setat este calificarea?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează