FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Hagi e în joc de glezne! Și-a făcut planul pentru când va fi selecționer: "Eu zic că se poate! Asta aș face prima dată"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 16:18

Gică Hagi, fost selecționer, a vorbit despre probleme de la FRF și despre echipele naționale, spunând că a găsit soluția pentru rezolvarea problemelor.

"Eu cred că România poate selecta 15-20 de jucători care să se bată la calificarea la turneele finale. Indiferent că vorbim de seniori sau juniori.

Șanse mai avem la calificare, dar de acum încolo trebuie să jucăm la victorie, să avem personalitate și capacitatea de a juca meciuri foarte grele în deplasare. Dacă nu vom obține calificarea, vom intra într-o situație foarte complicată și grea.

Trebuie să construim echipe naționale care fac rezultate. Să ne propunem să avem rezultate și să revenim la perioada în care ne calificam la fiecare turneu final. Acesta e primul lucru pe care l-aș implementa: rezultat și performanță! Pe înfrângeri nu construiești nimic, te duci în jos.

Dacă aș mai avea onoarea într-o zi să fiu la națională, aș avea un singur proiect: o generație mai bună decât a noastră. Nu există motivație mai mare. Și eu zic că se poate. Dar trebuie să avem un stil de joc unitar.

Academiile la noi nu primesc deloc finanțare", a spus Hagi la conferința de presă.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (24)
104772133226352
Petre Radulescu  •  29 Martie 2017, 17:19
Postat de Robert Szi pe 29 Martie 2017, 17:13

:)) amuzant.. pana si la Anderlecht e rezerva.. marele jucator de 10 milioane.

Da, in 2 din 20 a fost rezerva. Te mai intreb inca o data ca vad ca persisti in prostie, mai ai frati pe acasa?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  29 Martie 2017, 18:44

Balaci e beţiv, n-are voie să vorbească. Hagi a câştigat un blat făcut de finul Becali şi e agramat. Gică Popescu e puşcăriaş, nu contează că mânăria lui Băsescu a adus catastrofa de Burleanu. Cârţu a spart banca Elveţiei şi nu e antrenor (a luat titlul cu UCv...întâmplător). Ganea a dat un cap în gură unui tuşier (că era hoţ, nu contează). Mircea Lucescu a intrat într-un tramvai şi se plânge de arbitri. Prunea ne-a mâncat meciul cu Suedia. Răducioiu graseiază stâlcind limba română. Dan Petrescu e o făcătură de antrenor, nu contează rezultatele lui. Tata Puiu e ramolit şi PSD-ist. Piţurcă e pokerist, condamnat ca martor (într-un proces făcătură) şi îşi face prea bine contractele. Boloni e ungur. Liţă Dumitru e beţiv etc. Acestea sunt "argumentele2 voastre pentru care oameni care se pricep la fotbal nu ar avea voie să-şi dea cu părerea despre fotbal, un sport în care au făcut ceva ! În schimb, voi sunteţi cei mai curaţi şi cei mai pricepuţi şi aveţi tot dreptul la libertatea cuvântului...Dacă fotbalul românesc a ajuns în colapsul de acum este pentru că nepricepuţii vor să aibă prioritate şi au !!!

1425838917717550
John Milne  •  29 Martie 2017, 17:22
Postat de Robert Szi pe 29 Martie 2017, 17:13

:)) amuzant.. pana si la Anderlecht e rezerva.. marele jucator de 10 milioane.

Ba prostule bolshevik nu mai dezinforma . Este ft usor de aflat situatia lui Stanciu la Anderlecht .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează