FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

Helmut Duckadam a mers pe stadion la România U21 - Croația U21 și a fost șocat: „L-aș fi schimbat în minutul 15!”

Valentin Țicu, numărul 3 // foto: Imago Images
Valentin Țicu, numărul 3 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 20:39 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 21:04

Fostul mare portar Helmut Duckadam (64 de ani) a fost profund dezamăgit de atitudinea fundașului stânga Valentin Țicu (22) din meciul România - Croația 0-0 de la Campionatul European U21.

Rezervă în primul meci al „tricolorilor” de la turneul final, 0-3 cu Spania, Valentin Țicu a fost integralist în următoarele două partide din grupă, 0-1 cu Ucraina și 0-0 cu Croația.

Gigi Becali îl sfidează pe Răzvan Burleanu: „Pierd 0-3, mă depunctează și merg la TAS!” » Plan riscant pus la cale de FCSB
FCSB
Gigi Becali îl sfidează pe Răzvan Burleanu: „Pierd 0-3, mă depunctează și merg la TAS!” » Plan riscant pus la cale de FCSB

În înfrângerea contra ucrainenilor, fundașul lateral al Petrolului i-a lăsat o impresie bună lui Helmut Duckadam. Totul s-a schimbat seara trecută, la meciul contra Croației.

Helmut Duckadam a mers pe stadion la România - Croația și a fost șocat de atitudinea lui Valentin Țicu

„După meciul cu Ucraina, l-am lăudat puțin pe Țicu. Mi s-a părut că a încercat să facă una, alta. Aseară am mers pe stadion și l-am văzut pe același Țicu. Bine, numele era același.

Superficial, atitudine de vedetă, plictisit! După un singur meci în care a fost lăudat de unii și de alții. După un meci, asta a fost atitudinea lui. Nu știu, poate nu a avut Săndoi pe altcineva să bage. Eu l-aș fi schimbat în minutul 15!”, a precizat Duckadam la „Fotbal Club”, la DigiSport.

Intrat în direct prin intervenție telefonică, Sorin Cârțu l-a completat pe Duckadam: „Toate acțiunile periculoase ale ucrainenilor au fost între Țicu și Dican. S-a poziționat foarte prost de foarte multe ori”.

5este nota pe care a primit-o Țicu în Gazeta Sporturilor pentru evoluția contra croaților

VIDEO: impresiile lui Helmut Duckadam după România - Croația 0-0

Mai multe știri despre echipa națională:

Naționala dezbinaților » Vestiar rupt, bisericuțe și jucători care se evitau chiar și pe teren

Dragoș Albu, discurs dur la finalul jocului cu Croația

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
gheorghe
gheorghe  •  29 Iunie 2023, 00:23

Offf domniilor foști mari fotbaliști...ori sunteți rău intenționați, ori chiar nu vă pricepeți ! Și influențați și opiniile altora ! Sincer, la televizor s a văzut clar că acolo pe stânga, fundașii au fost permanent în inferioritate numerică, adversarii venind direct peste ei, fără niciun filtrue al mijlocașilor noștri , nu că ar fi vrut , ci , pt că jocul ii obliga prin gaura , vidul din zona aia. Cu Spania, permanent depășit, fizic , tehnic , tactic Borza trebuia schimbat din autocar....cu Ucraina , Ticu a jucat și fundaș și mijlocaș și extremă , cu Croația normal că era scârbit pt că juca 1 contra 3 permanent și intră în centru, cerând protecție în spațiul aglomerat. Nu pentru că nu avea pe cine sa bage in locul lui nu a fost scos în min 15, domnilor, ci , pt că trebuia să scoată alți 4-5 care au jucat doar pt ei , doar când avut mingea, doar pentru impresari.... fundașii erau direct expusi , unu contra doi. Domnilor analiști, dați le și celor doi și nouă , din statistica, cate recuperări , deposedări , intercepții , dueluri câștigate au avut mijlocașii noștri. Și , poate, înainte să încerce să ne prostească pe noi , s ar mai gândi o clipă dacă merită să se discrediteze cu analizele lor ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează