FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ilie Dumitrescu, declarații tari despre revenirea lui Ștefan Radu la națională: „Nu te faci de râs!” » Cum a comentat Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 19:46

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a comentat în această seară posibilitatea ca selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) să-l convingă pe Ștefan Radu (33 de ani, Lazio) să revină la echipa națională. 

„Aș încerca să fac asta și noaptea și ziua. Dacă aș fi selecționer, m-aș gândi că am șansa să-l conving să vină la echipa națională. Nu te faci de râs dacă încerci să-l aduci din nou la națională.  

Acest subiect trebuie să se mai discute atât timp cât Radu e în activitate și e unul dintre cei mai buni fundași de la Lazio. Discuțiile vor mai ține până când el se va retrage de la națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

Mirel Rădoi: „Voi discuta cu Ștefan Radu”

„N-ar fi frumos să vă răspund la întrebarea legată de Ștefan Radu. Nici pozitiv, nici negativ. Dacă aș răspunde pozitiv, l-ați suna pe el, dacă e negativ, apoi toate criticile ar veni către mine, pentru că n-am luat legătura cu el. Cu siguranță, vom ajunge să discutăm cu el. Răspunsul e al jucătorului! - Mirel Rădoi, selecționer România

Ștefan Radu n-a mai jucat pentru România din 2013

În prezent, Ștefan Radu, 33 de ani, refuză să vină la echipa națională, pentru care a disputat 10 partide, ultima în 2013. În ultimii ani, foștii selecționeri ai României au încercat să-l convingă pe „Fane” să revină sub tricolor, fără succes însă. 

VIDEO // Mirel Rădoi, selecționerul României, conferință de presă în Spania: „Egoiştii nu vor mai fi chemaţi la naţională”

Vezi și: 

ROMÂNIA // VIDEO Mirel Rădoi a dezbătut 9 subiecte delicate: totul despre meciul cu Islanda, conflictul dintre generații și relația cu Adrian Mutu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
109620883845176
Gabriel Topai  •  22 Ianuarie 2020, 01:52

Ar fi util, fara discutie. Totusi care ar fi fost motivul ce l-ar fi determinat sa renunte la echipa nationala? Daca are un motiv intemeiat merita sa faci un efort sa-l readuci, dar daca motivul este unul pueril nu ar trebui readus. Mai mult ca sigur a fost scarbit de ceva si am o banuiala, daca e ceea ce cred eu sigur nu-l vom mai vedea la nationala. El a mai avut iesiri si comportamente similare si alaturi de coechipierii de la Lazio care aproape ca l-ar fi costat excluderea. La nationala vin prea multi jucatori axati sa fenteze fotbalul, nu si in cazul lui Radu. Aici cred ca s-a rupt totul la nationala, jucatori selectati meci de meci neconditionat care vin si fac doar figuratie.

catalynn
catalynn  •  21 Ianuarie 2020, 22:49
Postat de pigforever pe 21 Ianuarie 2020, 22:41

Stii cumva de ce nu merge internetul ? Tot încerc să mă uit la un film și nu funcționează , îmi arată că nu există conecțiune la internet”. M-am uitat la ei și le-am spus : “ nu vă mai merge pentru că am schimbat parola de acces la internet , pentru că eu sunt cel care îl plătește și nu am de ce să îl împart cu cineva “. Auzind asta .. vecina s-a roșit la față și a încercat să mai spună câteva cuvinte, în schimb , nu am lăsat-o și i-am replicat : “ Doamnă , am internetul meu și tu ai netflix-ul tău, totul este bine și toată lumea este fericită! ”. S-au întors și au plecat acasă. Nu mi-au mai vorbit niciodată! Povestea nu îmi aparține dar am avut mult de învățat din ea: - prietenia trebuie să fie reciprocă. - dragostea trebuie să fie reciprocă. - afecțiunea trebuie să fie reciprocă. Începând din acest an o să încerc să pun tăcere acolo unde este tăcere, o să absentez acolo unde se absentează, o să ofer afecțiune acolo unde se oferă afecțiune, prietenie doar celui care întoarce prietenia și loialitate acolo unde există aceasta. Sentimentele trebuie să fie din ambele părți și trebuie să conțină cantitate egală.

Deci practic vecinul tau dadea teapa la cablu iar tu voiai sa dai la Netflix :-)))))

thefinger
thefinger  •  22 Ianuarie 2020, 00:07
Postat de caoradea pe 22 Ianuarie 2020, 00:00

Vad ca Radu Stefan la inceputul articolului are 33 ani, iar mai jos "azi 29 de ani"... Marca gesepe, prifesionalism la maxim ! Felicitari, "again" !

Neah, ai gasit buba?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează